Margana
Fanka BB :)
Ah...bo Ty nie jestes w Polsce. To dobrze, ze chociaz masz taka mozliwosc konsultacji w razie potrzeby.
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah...bo Ty nie jestes w Polsce. To dobrze, ze chociaz masz taka mozliwosc konsultacji w razie potrzeby.
To daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziala. Boli dalej? Dali Ci cos wiecej na te bole?Jeszcze nic :*
Kurde, 4200 ledwo przezylam. Nie wyobrazam sobie tego[emoji53]W tą stronę to jeszcze ok. ;-) U mnie waga zawyżona o 700g (!) miałobyć 3500g a za trzy dni urodził się syn z wagą 2800g.
Gorzej miała moja koleżanka, której Usg zaniżyło wagę o ponad kilkogram. Miała mieć dziewczynkę 3900-4100 i psychicznie przygotowywała się na taki poród SN a tu córka wychodzi 5200g. ;-)
Podpytałam koleżanki, która rodziła kilka miesięcy temu i jej wychodziło z „macanek”, że mała ma ok 3600g a urodziła się 4150g tak, że ten... ;-) Margines błędu jak na USG ;-)To, ze polozenie dziecka mozna ocenic chwytami to wiem. Ale z ta waga to bym sie nie spodziewala[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Też bym nie chciała być sama,b ale może się zdarzyć, że mój facet będzie musiał zostać z naszym synem.Tez bym chciała zeby maz przy mnie byl. Kazdy mi mowi że wtedy nawet lekarze maja inne podejscie jeśli nie jesteśmy same
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię zupę ze stokrotekSerio z ta zupa?
Aniołek[*]8.08.2017
Teraz mam całe 5 km do Pl. Ale ciążę muszę prowadzić w De, bo tam będę rodzić. Gdyby nie to to przeniosłabym prowadzenie ciąży do tego lekarza u którego się konsultujeAh...bo Ty nie jestes w Polsce. To dobrze, ze chociaz masz taka mozliwosc konsultacji w razie potrzeby.
Aniołek[*]8.08.2017
To daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziala. Boli dalej? Dali Ci cos wiecej na te bole?
Aniołek[*]8.08.2017
Ja jak z nią rozmawiałam, to mówiła, że drugi poród poszedł jej sprawniej i ogólnie wspomina go dobrze, pomimo wagi córeczki. Pierwszą urodziła ponad 2 lata wcześniej z wagą 3700g i było jej ciężej przez większy obwód główki. Przy tej drugiej przeżyła szok jak zobaczyła babasa wielkości jej 3 miesięcznego bratanka ;-) No i mała miała ponad 60 cm!Kurde, 4200 ledwo przezylam. Nie wyobrazam sobie tego[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017