reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No mam nadzieję że się tam dzielnie trzyma i jest Oki :)
Trzymaj się tam dziewczyno! :-* Ja miałam problemy z szyjką oraz skurcze patologiczne w pierwszej ciąży i udało się przeleżeć od 21 tc do 38+6 tc. ( Nie miałam, ani krążka, ani szwu tylko leki i zakaz wstawania. Mogłam tylko udać się do wc, bądź na wizytę lekarską. Zero chodzenia po sklepach, spacerów, mycie tylko jako bardzo szybki prysznic, zero sprzątania i gotowania. Dasz radę zobaczysz! Wszystkie trzymamy kciuki A może szyjka się wydłuży? U mnie się nie wydłużyła i pozostała bardzo miękka i rozpulchniona ale przestała się dalej rozwierać )

@Onaszczesliwa2018 i jak, badali Cie juz? Cos wiesz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jeszcze nic :*

Trzymaj się tam dziewczyno! :-* Ja miałam problemy z szyjką oraz skurcze patologiczne w pierwszej ciąży i udało się przeleżeć od 21 tc do 38+6 tc. ( Nie miałam, ani krążka, ani szwu tylko leki i zakaz wstawania. Mogłam tylko udać się do wc, bądź na wizytę lekarską. Zero chodzenia po sklepach, spacerów, mycie tylko jako bardzo szybki prysznic, zero sprzątania i gotowania. Dasz radę zobaczysz! Wszystkie trzymamy kciuki A może szyjka się wydłuży? U mnie się nie wydłużyła i pozostała bardzo miękka i rozpulchniona ale przestała się dalej rozwierać )

No u mnie się zamknęła a to już dużo lekarka powiedziała mam nadzieję , że nic się niezmienilo. :) musi być dobrze:)

reklama
U mojej waga zanizona o 500!!;((
Usg dzuen porodu 2680, real 2150

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tą stronę to jeszcze ok. ;-) U mnie waga zawyżona o 700g (!) miałobyć 3500g a za trzy dni urodził się syn z wagą 2800g.
Gorzej miała moja koleżanka, której Usg zaniżyło wagę o ponad kilkogram. Miała mieć dziewczynkę 3900-4100 i psychicznie przygotowywała się na taki poród SN a tu córka wychodzi 5200g. ;-)

Do góry