reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Aaaa jakoś tak "zaginęłam" w kuchni :D jednak dziś robiłam gołąbki i jakoś mnie tak to pochłonęło :D teraz się lekko ogarnęłam i chce pojechać do siebie do żłobka tzn do dziewczyn żeby wyjść do ludzi :) a później może jakieś małe zakupy dla Maksia ;)

Gołąbki gotowe :) tu zdjęcie w połowie
1520256524-5362561bc8a815a1-aaaaaa.jpeg
I czas na spacer :)
1520256537-59a57b9b7b41d5c1-aaaaaa.jpeg

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
gołąbki wyglądają mega :D a za mną chodzą już od jakiegoś czasu, ostatnio nawet kapustę kupiłam, tylko że jakaś lewa się okazała, i w ogóle nie dało się zdjąć liści - chyba za dużo nawozów :/
a Ty oczywiście jak zwykle ślicznie i fotogenicznie :)

reklama
Ja już po wizycie, miałam połówkowe. Niby mówi, że wszystko ok, ale jakoś nie ufam temu lekarzowi i w piątek idę do innego i zrobię połówkowe jeszcze raz. Waży 420 i ok 24 cm długie.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok. Czemu nie ufasz mu?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój mąż też je kanapki z serem żółtym i dżemem. Dla mnie dziwne i patrzę na niego szeroko otwartymi oczami. :-) Ja masło orzechowe uwielbiam z kawałkami jabłka tzn. ćwiartki posmarowane masłem orzechowym. Pycha!
a próbowałaś kanapki z masłem orzechowym i owocami? z jabłkiem albo bananem - mega :D

reklama
@joanna4258 dlaczego mu nie ufasz? Ja na szczęście każde prenatalne mam u mojej ginekolog bo ma te wszystkie certyfikaty na wykonywanie tych badań :)

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry