Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Każą Ci szczepić mmr w ciąży?
Nicole) bilans roczniaka plus sxczepienie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każą Ci szczepić mmr w ciąży?
Mam nadzieję, że Twoja sukienka okaże się lepsza niż ta co ja dostałam, na szczęście nie ma problemu ze zwrotemAle to nie w ciazy tylko przed tak tez jadłam Haha
Dziś odbieram z paczkomaty sukienkę ila z tej aukcji mega szybka przesylka
Poważnie? Z taki kaszlem, że za przeproszeniem „flaki chce wywalić” jesteś zdrowa??? ;-)
Już dobrze. Jestem w domu. Wszystko było identycznie jak ostatnio, ale wczorj na dodatek zwymiotowałam. Nie wiadomo co mi jest. Diagnostyka dopiero po porodzie, bo teraz nawet rtg nie mogą mi zrobićOooooo nie jak teraz ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawa jestem jakim cudem w ogóle na to wpadłaś...?
Dokładnie! Dziewczyny biją wszystkich na głowę :-)Dziwne nawyki żywieniowe ale nie tak jak maja niektóre tu dziewczyny
Mam nadzieję, że Twoja sukienka okaże się lepsza niż ta co ja dostałam, na szczęście nie ma problemu ze zwrotem