Karla88
Fanka BB :)
Znalazłam fajne zaproszenia Podoba mi się wzór 15.
Link do: Zaproszenia ślubne rustykalne ETNO boho wianki eko
Ladne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam fajne zaproszenia Podoba mi się wzór 15.
Link do: Zaproszenia ślubne rustykalne ETNO boho wianki eko
Ta moja wyglądała na dużo większą i baaaardzo mocno się naciągała, więc myślę, że spokojnie wejdziesz Mnie ten materiał na żywo nie przekonał, taki trochę błyszczący, miałam nadzieję, że będzie tak jak na zdjęciach matowy.Nie wiem czy wejdę [emoji23] rozmiar s ale chyba musze już zejść na ziemie bo przytylo mi się dodatkowe 2 kg
My mamy umówiona sesję brzuszkowa na 11 czerwca
Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]To ja lubię bardzo jajecznicę z ziemniakami (normalniej nie lubię) i placki ziemniaczane w dwóch kromkach chleba :-)
To się trzymaj z tym kaszlem kochana! Pozostaje Ci tylko duża ilość wody, syrop z cebuli, herbatka z miodem i sokiem malinowym i tantum verde. Mam nadzieję, że szybko się poprawi. Koniecznie rób inhalacje.Kaszel suchy który spowodowany jest podrażnieniem krtani osluchowo zdrowa nawet w gardle nic
To się trzymaj z tym kaszlem kochana! Pozostaje Ci tylko duża ilość wody, syrop z cebuli, herbatka z miodem i sokiem malinowym i tantum verde. Mam nadzieję, że szybko się poprawi. Koniecznie rób inhalacje.
Do sprawdzenia polozenia dziecka to akurat usg nie jest potrzebne. Sluza do tego chwyty Leopolda. Ocenia sie z zewnatrz przez odpowiednie macanie[emoji5]Prywatnie można iść, pewno sie zdecyduje około 30tyg zeby sprawdzić co i jak.
Tak niestety tutaj jest, zapytam położnej następnym razem jak sprawdzają położenie dziecka, ale domyślam sie ze jakiś sposób na to maja.
Czasem jak czytam ile wy macie badań i jak czesto chodzicie do lekarzy to jestem sie stresuje czy u mnie wszystko Ok. Ale z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi zdrowe dzieci, ze musi być dobrze.
Też bym krzywo patrzyła! ;-) bo dla mnie to dziwne, haha... słodkie, ale dziwne :-)Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom