reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ladne

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Nie wiem czy wejdę [emoji23] rozmiar s ale chyba musze już zejść na ziemie bo przytylo mi się dodatkowe 2 kg

16udyx8di9hvrs5t.png
Ta moja wyglądała na dużo większą i baaaardzo mocno się naciągała, więc myślę, że spokojnie wejdziesz :) Mnie ten materiał na żywo nie przekonał, taki trochę błyszczący, miałam nadzieję, że będzie tak jak na zdjęciach matowy.

Ja się wstępnie umówiłam na maj na sesje brzuszkowa chyba ze będę wygladac jak foka to szybciej zrobimy a po urodzeniu po 11 dniach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Prywatnie można iść, pewno sie zdecyduje około 30tyg zeby sprawdzić co i jak.
Tak niestety tutaj jest, zapytam położnej następnym razem jak sprawdzają położenie dziecka, ale domyślam sie ze jakiś sposób na to maja.
Czasem jak czytam ile wy macie badań i jak czesto chodzicie do lekarzy to jestem sie stresuje czy u mnie wszystko Ok. Ale z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi zdrowe dzieci, ze musi być dobrze.
Do sprawdzenia polozenia dziecka to akurat usg nie jest potrzebne. Sluza do tego chwyty Leopolda. Ocenia sie z zewnatrz przez odpowiednie macanie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry