reklama
Wronka199
Fanka BB :)
A probowalas kiedyś?? Przepyszne [emoji13]Moja mama tak je!! Nikt w domu nigdy tego nie rozumiał [emoji14] haha
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jola92 i co?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Margana
Polozenie tak, ale waga? Jak usg potrafi sie sporo pomylic[emoji53]Ja też miałam połówkowe jako ostatnie USG. Później z tego co mówiła położna, ona badaniem przez brzuch jest w stanie powiedzieć w jakiej pozycji jest dziecko i określić jego przybliżoną wagę. Ciężko to widzę :-|
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Mnie dosc czesto swedza i to od poczatku ciazy. To normalne[emoji5]Czy procz bólu piersi normalne jest swędzenie sutka ? :/
Aniołek[*]8.08.2017
olaaa7
Haha mój M też mi gada. że z cukrem są super [emoji28]A probowalas kiedyś?? Przepyszne [emoji13]
Jola92
U mnie wszyscy tak jedzą placki Właśnie ze śmietana i cukrem Ewentualnie z sosem tzatzykiA probowalas kiedyś?? Przepyszne [emoji13]
nie wiadomo co. Diagnostyka dopiero po porodzeJola92 i co?
niemamco
My nie planujemy sesji brzuszkowej
Ja narazie nie myślałam o takiej sesji, poszukam na necie co tutaj oferują i sie zastanowimy.
szkoda, że nie ma miejsca, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok i szybko zleci...Czekałam do po 12ej żeby zadzwonić , spróbować zmienić termin ale tak się stresowałam , że z tego wszystkiego posprzątałam w domu i wyrzuciłam pranie na balkon, mam nadzieję , że nie zapomnę jej zdjąć do wieczora
I zadzwoniłam ... Nie ma miejsca muszę czekać do poniedziałku. No trudno, może jakoś zleci :/
ale - gdyby coś cię bardzo niepokoiło, to IP...
ja smaruję brzuch/piersi olejem kokosowym, ewentualnie olejem ze słodkich migdałów albo z awokado - polecam - w 100% naturalne i bezpieczne, a skóra bardzo miękka i nie swędziNie, smaruje raz na tydzień. Jak mnie brzuch zaswedzi np. :/ muszę kupić dobry balsam i będę się smarować codziennie na wieczór.
reklama
Karla88
My nie planujemy sesji brzuszkowej
Moj mąż tez nie planuje [emoji23]
Podziel się: