reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też miałam połówkowe jako ostatnie USG. Później z tego co mówiła położna, ona badaniem przez brzuch jest w stanie powiedzieć w jakiej pozycji jest dziecko i określić jego przybliżoną wagę. Ciężko to widzę :-|
Polozenie tak, ale waga? Jak usg potrafi sie sporo pomylic[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czekałam do po 12ej żeby zadzwonić , spróbować zmienić termin ale tak się stresowałam , że z tego wszystkiego posprzątałam w domu i wyrzuciłam pranie na balkon, mam nadzieję , że nie zapomnę jej zdjąć do wieczora :D
I zadzwoniłam ... Nie ma miejsca :( muszę czekać do poniedziałku. No trudno, może jakoś zleci :/
szkoda, że nie ma miejsca, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok i szybko zleci...
ale - gdyby coś cię bardzo niepokoiło, to IP...

Nie, smaruje raz na tydzień. Jak mnie brzuch zaswedzi np. :/ muszę kupić dobry balsam i będę się smarować codziennie na wieczór.
ja smaruję brzuch/piersi olejem kokosowym, ewentualnie olejem ze słodkich migdałów albo z awokado - polecam - w 100% naturalne i bezpieczne, a skóra bardzo miękka i nie swędzi :)

reklama
Do góry