oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja zabieram corke,moj D by nie wysiedzial tyle. A za tydzien ide sama. I jakos nie ubolewam. Glowa do gory.Hej dziewczyny!
My czekamy do czwartku i może wtedy sie dowiemy kto mieszka w brzuszku moja rodzina obstawia dziewczynkę, ale my nie mamy żadnych przeczuć. Jeszcze może sie okazać, ze bede musiała iść sama moj miał mieć ważny egzamin we czwartek, ale przez ten śnieg został przeniesiony na czwartek w tym tygodniu oczywiście jest o tej samej godzinie co prenatalne.
Badania nie da sie przenieść na inny dzien. Samej to tak troche smutno iść, na ale jak sie nie uda to tak bedzie musiało być
Ja znam osoby ktore nastawialy sie np na dziewczynke a urodzil sie chlopiec (i odwrotnie) i nie wyobrazaja sobie zycia bez malenstwa. Troche my sobie dobijamy z ta plcia. A najwazniejsze zeby zdrowe bylo....a po pprodzie 1 spojrzenie i juz zachane bedziemy,i bedzie obojetne co ma.miedzy nogami.Każda płeć jest fajna [emoji16] nie myśl tak, że jak chlopiec to nikt go nie chce... Bo to jest po prostu tak, że to byłaby nowość babcie by np. Chciały czesać fryzurki, kupować spineczki, spódniczki bo nie miały okazji ale każde dziecko będą bardzo kochać bez względu na plec
U nas miala byc Nadia ewentualnie Rozalia. Ale jest siusior Filip.Dziewczyny jakie nad jakimi imionami myślicie dla dziewczynki. Mi sie podoba Liliana nicola Marysia
U nas wojna o imię. Dla dziewczynki było wybrane i wszyscy byli zgodni: miala byc Annika. A że bedzie chlopiec to teraz każdy ma swoje typy: mąż chce Maksa, corka Michała a ja chyba Tomka lub Dominika. I nikt nie chce ustąpić zeby demokratycznie była większość. W ogóle powiem Wam że jakoś imiona dla chłopców średnio mi sie podobają.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas w rodzinie mamy Tymona i Leona.
U ciebie staje za corka Michal bardzo ladne imie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom