reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No wcześniej nie brałam i właśnie też tak miałam dlatego się mega wystraszylam ale zrobili test i mów i że pewnie teraz od tych globulek . Ale znów cisnienie mi podskoczylo..
Ogólnie w ciąży zwiększa się ilość wydzieliny ale ja też uważam że lepiej sprawdzić 10 razy za dużo niż 1 za mało. Dzięki temu wyłapałaś szyjkę [emoji4] daj koniecznie znać po badaniu [emoji8]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Kochana ja duchem zatrzymalam sie na 25. I tego sie trzymam dobrze ze inni nie daja mi 30 wiec jeszcze ze mna nie jest tak zle. Ale znam kobitki ktore swoja 2 mlodosc przezywaja po 40.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja :) w głowie i sercu cały czas mam dokładnie 25 lat :) Po za tym ja nigdy nie wyglądałam na swój wiek. Alkohol bez dowodu mogłam kupić dopiero mając 25 lat, teraz też mi nawet 30 nie dają :D

p19uqqmzxqi22hcj.png

Każda płeć jest fajna [emoji16] nie myśl tak, że jak chlopiec to nikt go nie chce... Bo to jest po prostu tak, że to byłaby nowość :) babcie by np. Chciały czesać fryzurki, kupować spineczki, spódniczki :) bo nie miały okazji :) ale każde dziecko będą bardzo kochać :) bez względu na plec

f2w39n7303c24ozn.png
Już tak nie długo żeby się dowiedzieć :)
Jak moja mama mówi "ona" "jej" to już zaczynam się denerwować . Ale chyba muszę zmienić nastawienie :D

Witam się z rana [emoji4] niedawno otworzyłam oczy [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujące [emoji110]
Rano mama zaniosła mi mocz do badania, później jak będę miała już wynik zadzwonię do mojej lekarki o której mogę przyjść na szpitala na kontrolę tych bóli. Zauważyłam że najbardziej boli jak chce się wypróżnić a nie mogę. Tak było w sobotę i panikowałam. Jak już w końcu poszło to była ulga i tak jest w sumie cały czas ale boli już mniej. Pachwiny czuję cały czas i czasem dalej kłuje krocze. W środę druga próba połówkowych ale dowiedziałam się że ten lekarz nie bada szyjki więc wolę iść dzisiaj sprawdzić do mojej bo wizyta dopiero za 2,5 tygodnia.
Idę nakarmić dziecko bo daje znak że głodne [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Zacznij jeść kiwi. Pomaga bardzo na zaparcia. Smacznego :)

Dzień dobry :)

Ja idę do pracy zobaczę jak będę się czuła najwyżej pójdę do domu
Bo jak wszyscy będziemy siedzieć w domu to będzie armagedon

O matko, znam to... też nie lubię siedzieć razem jak wszyscy chorzy.. najgorzej. Super że córcia czuje się lepiej. @Margana a jak u Was?

Całe szczęście, że już jesteś w domu i Ci lepiej. Oby udało się znaleźć przyczynę tych ataków :) A co fajnego kupiliście w Ikei? :)

Właśnie @Jola92 , co kupiliście?? Czy to zasłabnięcie nie było po rachunku....?? ;) Ola, a komoda bardzo ładna.

Ola, ja jestem w szpitalu non stop- bo nie mam wyjścia. Ale szczerze mówiąc unikałabym. Jeszcze teraz pół biedy, bo w tym onkologicznym z założenia nie powinno być osób chorych, ale mimo wszystko to szpital...

A dla mnie to da dzieci wychowywane przez bardzo zdolne babcie/mamy , która tych gotowanie to pasja i dzieci zalapaly smykalke [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja też tak sobie myślę...! :) Chyba jesteśmy idealistkami? ;) Oglądam z Franem, bo on uwielbia. Ogląda i potem chce sam coś robić, więc fajnie.

Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja we środę o 18.00... więc cały dzień w pracy czekania niestety.. ale chciałam iść razem z M. i Frankiem, dlatego popołudniu.

Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hahahahh ja też czasami się zastanawiam :D W ogóle tego nie liczę od 30tki :)

ja to jednak mam grzeczną córeczkę ;)
szaleć zaczyna po 7 rano, potem z przerwami, ale ostatecznie kończy szaleństwa ok 22, i potem do rana już chyba śpi ;)

U mnie podobnie- czuję tylko w ciągu dnia i wieczorem nawet nie jakoś późno...

Nie dziś czysciutko

Cały czas o Was myślę i wysyłam dobre fluidy. Dobrze że się powolutku wszystko normuje.

Ja w tym roku miałam ostatni raz 2 z przodu. W przyszłym już 30. Ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to prokreację zakończę przed 30 tak jak planowałam.

Ja mam łożysko po raz pierwszy na przedniej ścianie. Ale ze synek leży bardzo nisko to czuje jak mi się tam w dole rusza.

U mojego męża w rodzinie od strony teścia też sami chłopcy. Były dwie dziewczynki ale jedna umarła zaraz po urodzeniu miała jakieś wielo wielowadzie, a druga żyje ale na ciężka wadę serca i nie wiedzą ile ono jeszcze wytrzyma. A tak to sami chłopcy i my też mamy 2 chłopców a trzeci w drodze więc to 50/50 u mnie bardziej wygląda 99/1. Ale mówiłam mężowi że wolę zdrowego 3 chłopca niż wymarzona córkę która mogła by być ciężko chora.

Dzień dobry o 10 rano[emoji3]
@Marika92 piękny brzuszek i piękna mama

@Onaszczesliwa2018 po wszelkich lekach dopochwowych zwieksza sie ilość wydzieliny. Spokojnie. Nie wiem dlaczego ale ja jestem o Was spokojna. Mam dobre przeczucia a one mnie nie zawodzą

Trzymam kciuki za wizyty i zdrowka dla chorujacych. Mi na szczęście dzis jest lepiej. Domowe sposoby dały radę.
Chyba będę miała dzisiaj lenia[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry