reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w tym roku 30 skończę w sierpniu bedziemy świętować juz w czwórkę a tak ogólnie ja dziś miałam męcząca noc nie mogłam spać jak już zaczelam usypiać mały zaczął sie kręcić w brzuszku pozniej starszy wołać mama piciu i taka dziś bede zakręcona
ja to jednak mam grzeczną córeczkę ;)
szaleć zaczyna po 7 rano, potem z przerwami, ale ostatecznie kończy szaleństwa ok 22, i potem do rana już chyba śpi ;)

reklama
Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
kumpela ma 3 synów i czwartą córkę - w 4 ciąży, nim poznała płeć, to się śmiała, że jeśli znowu będzie syn, to będzie kolejna próba, ale nie wiem, przy ilu by odpuścili :p
dalszy wujek z takim podejściem ma... 10 synów i najmłodszą córkę.... :O (córka w moim wieku)

Hehehe. Nie wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D
A siostrzencowi nic się nie ma urodzić [emoji16] takie ma życzenie od kad ja jestem w ciąży [emoji16] zawsZe się przytulal do brzucha i pytał czy to mały kosmita czy smoczyca [emoji16][emoji16] i wczoraj mu mówimy , że raczej smoczyca ( kosmita bo z ciekawości pytał kiedyś swoją mamę jak taki maluch wygląda to mu powiedziała, że trochę jak kosmita a że smoki i dinozaury to jego hobby to sobie wymyślił, że dziewczynka to smoczyca [emoji16] dzieci mają wyobraźnię)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)

ja to jednak mam grzeczną córeczkę ;)
szaleć zaczyna po 7 rano, potem z przerwami, ale ostatecznie kończy szaleństwa ok 22, i potem do rana już chyba śpi ;)
I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p

reklama
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)
Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry