reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w tym roku 30 skończę w sierpniu bedziemy świętować juz w czwórkę a tak ogólnie ja dziś miałam męcząca noc nie mogłam spać jak już zaczelam usypiać mały zaczął sie kręcić w brzuszku pozniej starszy wołać mama piciu i taka dziś bede zakręcona
ja to jednak mam grzeczną córeczkę ;)
szaleć zaczyna po 7 rano, potem z przerwami, ale ostatecznie kończy szaleństwa ok 22, i potem do rana już chyba śpi ;)

reklama
Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
kumpela ma 3 synów i czwartą córkę - w 4 ciąży, nim poznała płeć, to się śmiała, że jeśli znowu będzie syn, to będzie kolejna próba, ale nie wiem, przy ilu by odpuścili :p
dalszy wujek z takim podejściem ma... 10 synów i najmłodszą córkę.... :O (córka w moim wieku)

Hehehe. Nie wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D
A siostrzencowi nic się nie ma urodzić [emoji16] takie ma życzenie od kad ja jestem w ciąży [emoji16] zawsZe się przytulal do brzucha i pytał czy to mały kosmita czy smoczyca [emoji16][emoji16] i wczoraj mu mówimy , że raczej smoczyca ( kosmita bo z ciekawości pytał kiedyś swoją mamę jak taki maluch wygląda to mu powiedziała, że trochę jak kosmita a że smoki i dinozaury to jego hobby to sobie wymyślił, że dziewczynka to smoczyca [emoji16] dzieci mają wyobraźnię)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)

ja to jednak mam grzeczną córeczkę ;)
szaleć zaczyna po 7 rano, potem z przerwami, ale ostatecznie kończy szaleństwa ok 22, i potem do rana już chyba śpi ;)
I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p

reklama
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)
Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry