reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p
Ja czuję w każdej pozycji czasami jak chce podejrzeć to też cisza ale czasami to tak mocno kopie że przez bluzkę widać nie trzeba podnosic☺️

reklama
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)
A może Wy będziecie pierwsi [emoji16] mała byłaby jak 8 cod świata dla wszystkich hehe

f2w39n7303c24ozn.png

I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p
" ciągle ją czułam" chyba podświadomie liczysz na dziewczynkę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png
To nie wiem :p może faktycznie 50/50 :)

Ale wam zazdroszcze tych ruchow [emoji26][emoji26] ja wczoraj wieczorem mialam pelne skupienie przy lezeniu i nic.. Nawet po ciastku nic nie czulam[emoji26][emoji26] musze sobie jeszcze poczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png
Moi rodzice mieli 2 dziewczyny, mama nie mogła donosić chłopców, za to moi teście dwoch chłopaków moja siostra ma parkę, i mojego brat też☺️ my też mamy a teraz będziemy mieć 2 dziewczyny i chłopca☺️

reklama
Ale wam zazdroszcze tych ruchow [emoji26][emoji26] ja wczoraj wieczorem mialam pelne skupienie przy lezeniu i nic.. Nawet po ciastku nic nie czulam[emoji26][emoji26] musze sobie jeszcze poczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero coś zaczęłam czuć od skończonego 20 tygodnia :) a też czasem aż nie wierzę czy to Maleństwo czy jelita robią ze mnie głupka :) łożysko mam na przedniej scianie

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry