reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p
Ja czuję w każdej pozycji czasami jak chce podejrzeć to też cisza ale czasami to tak mocno kopie że przez bluzkę widać nie trzeba podnosic☺️

reklama
No nie wiem. To dziwny zbieg okoliczności by musiał być w rodzinie K. Że ani jednej kuzynki, siostry, wnuczki, tylko same chłopy. Jak pojechaliśmy w święta to cały dom biegających chłopaczków, nawet jednej słodkiej dziewczyneczki z warkoczykiem :D i przy stole same chłopy , jeden plus , że z kobietami :)
A może Wy będziecie pierwsi [emoji16] mała byłaby jak 8 cod świata dla wszystkich hehe

f2w39n7303c24ozn.png

I w każdej pozycji ja czujesz ? Ja byłam wczoraj taka zadowolona bo pod wieczór ciągle ja czułam, ale jak chciałam podnieść bluzkę żeby zobaczyć czy coś widać to koniec.. i się zastanawiam czy tyle spi :D czy muszę odpowiednio usiąść żeby poczuć :p
" ciągle ją czułam" chyba podświadomie liczysz na dziewczynkę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png
To nie wiem :p może faktycznie 50/50 :)

Ale wam zazdroszcze tych ruchow [emoji26][emoji26] ja wczoraj wieczorem mialam pelne skupienie przy lezeniu i nic.. Nawet po ciastku nic nie czulam[emoji26][emoji26] musze sobie jeszcze poczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Musieliby zbadać nasienie może mają malo plemnikow damskich lub coś :) ale mój w rodzinie ma zawsze jakiegoś chłopa [emoji16] u niego często pół na pół :) jego mama ma brata a ojciec siostrę :) sam mój Kuba ma dwie siostry ale sam jest facetem no i jego siostra ma syna [emoji16] a mój szwagier miał samych braci a teraz wszystkim się prawie tylko córki rodza

f2w39n7303c24ozn.png
Moi rodzice mieli 2 dziewczyny, mama nie mogła donosić chłopców, za to moi teście dwoch chłopaków moja siostra ma parkę, i mojego brat też☺️ my też mamy a teraz będziemy mieć 2 dziewczyny i chłopca☺️

reklama
Ale wam zazdroszcze tych ruchow [emoji26][emoji26] ja wczoraj wieczorem mialam pelne skupienie przy lezeniu i nic.. Nawet po ciastku nic nie czulam[emoji26][emoji26] musze sobie jeszcze poczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero coś zaczęłam czuć od skończonego 20 tygodnia :) a też czasem aż nie wierzę czy to Maleństwo czy jelita robią ze mnie głupka :) łożysko mam na przedniej scianie

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry