reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

trzymamy :) daj znać po :)

w podobnym stylu mam komodę w pokoju, tzn innej firmy, i drzwi+szuflady, ale właśnie mieszanka dębu z bielą :)

będzie dobrze, a po badaniu będziesz już dużo spokojniejsza :)

podstawowym składnikiem czynnym jest miód - w wersji "w słoiku" jest moim zdaniem zdrowszy, bez dodatków w stylu guma arabska... choć widziałam sporo syropów o gorszym składzie ;)
U mojej siostry na pierwszych prenatalnych w jednej ciąży wykryli u dziecka wady genetyczne a na drugich prenatalnych w następnej ciąży wadę serca ( siostra ma jedno całkiem zdrowe dziecko, miała badania z facetem i nie są w żadnym stopniu obciazeni od tak mieli pecha) i dlatego przeżywam trochę te badania ... Bo wiem jakie rzeczy to badanie wykrywa...jak już będzie po i będzie wszystko jak trzeba to będę skakać z radości [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A tak po za tym wczoraj kupiłam Tymkowi meble szafe komode regał łóżeczko mamy jeszcze dywanik pomalowanie ścian i pokoik gotowy.przy tych zakupach starszemu Nikosiowi tez zakupiłam komplet mebli i ciesze sie ze juz wszystko mam bo powiem wam ze ciezko mi juz tak chodzic i wybierac.wczoraj w Agacie meble gdzie sie zatrzymaliśmy to juz siedziałam
wrzucisz fotki, jak już meble będą stały na swoim miejscu? ;)

Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
boli, boli, ale potem przestajesz się tym przejmować - skończyłam w styczniu 35... ;)

Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też bolą plecy w nocy z tej strony na której śpię, masakra jakaś, zastanawiam się czy może ta poduszka rogal by pomogła.

Tak :) ale to było zwykle usg u mojego a teraz jadę na prenatalne do ginekologa z certyfikatem [emoji4] mój facet ciągle jeszcze na nadzieję, że może ten lekarz powie, że chłopak [emoji16][emoji16][emoji16] ale jak nawet ten potwierdzi, że dziewczynka to i on już uwierzy na 100% [emoji16] wczoraj pojechalismy do rodziny mojego Kuby i jego siostrzeniec ma kartkę na drzwiach (chce brata albo chomika) a mój facet go pocieszal "Wujek też zawsze chciał a zobacz mam same siostry i jeszcze córka mi się trafila" [emoji16][emoji16] to wszyscy się śmialiśmy

f2w39n7303c24ozn.png
Hehehe. wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi na mój brzuch wystarczyła by GUMKA RECEPTURKA i sądzę, że dałaby radę go utrzymać :D
Będzie Ci lżej na pewno z takim pasem :)
Miłej wizyty u fryzjera. Proszę się pochwalić po powrocie zdjęciem :)

reklama
Hehehe. Nie wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D
Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry