reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

trzymamy :) daj znać po :)

w podobnym stylu mam komodę w pokoju, tzn innej firmy, i drzwi+szuflady, ale właśnie mieszanka dębu z bielą :)

będzie dobrze, a po badaniu będziesz już dużo spokojniejsza :)

podstawowym składnikiem czynnym jest miód - w wersji "w słoiku" jest moim zdaniem zdrowszy, bez dodatków w stylu guma arabska... choć widziałam sporo syropów o gorszym składzie ;)
U mojej siostry na pierwszych prenatalnych w jednej ciąży wykryli u dziecka wady genetyczne a na drugich prenatalnych w następnej ciąży wadę serca ( siostra ma jedno całkiem zdrowe dziecko, miała badania z facetem i nie są w żadnym stopniu obciazeni od tak mieli pecha) i dlatego przeżywam trochę te badania ... Bo wiem jakie rzeczy to badanie wykrywa...jak już będzie po i będzie wszystko jak trzeba to będę skakać z radości [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A tak po za tym wczoraj kupiłam Tymkowi meble szafe komode regał łóżeczko mamy jeszcze dywanik pomalowanie ścian i pokoik gotowy.przy tych zakupach starszemu Nikosiowi tez zakupiłam komplet mebli i ciesze sie ze juz wszystko mam bo powiem wam ze ciezko mi juz tak chodzic i wybierac.wczoraj w Agacie meble gdzie sie zatrzymaliśmy to juz siedziałam
wrzucisz fotki, jak już meble będą stały na swoim miejscu? ;)

Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
boli, boli, ale potem przestajesz się tym przejmować - skończyłam w styczniu 35... ;)

Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też bolą plecy w nocy z tej strony na której śpię, masakra jakaś, zastanawiam się czy może ta poduszka rogal by pomogła.

Tak :) ale to było zwykle usg u mojego a teraz jadę na prenatalne do ginekologa z certyfikatem [emoji4] mój facet ciągle jeszcze na nadzieję, że może ten lekarz powie, że chłopak [emoji16][emoji16][emoji16] ale jak nawet ten potwierdzi, że dziewczynka to i on już uwierzy na 100% [emoji16] wczoraj pojechalismy do rodziny mojego Kuby i jego siostrzeniec ma kartkę na drzwiach (chce brata albo chomika) a mój facet go pocieszal "Wujek też zawsze chciał a zobacz mam same siostry i jeszcze córka mi się trafila" [emoji16][emoji16] to wszyscy się śmialiśmy

f2w39n7303c24ozn.png
Hehehe. wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi na mój brzuch wystarczyła by GUMKA RECEPTURKA i sądzę, że dałaby radę go utrzymać :D
Będzie Ci lżej na pewno z takim pasem :)
Miłej wizyty u fryzjera. Proszę się pochwalić po powrocie zdjęciem :)

reklama
Hehehe. Nie wydaje mi się, że takie geny.
Silniejsze damskie plemniki u niego w rodzinie. Dlatego mój bardzo chciał córkę bo ma samych braci, kuzynów, oni synów, wujkowie, może z dwie ciotki ale one też mają synów. No męska rodzina :D
I też czuje , że będzie u nas chłopak. Ale co by nie było, K tez już wszystko jedno. Byle by zdrowe i szczęśliwe :)
A siostrzeńcowi co się urodzi ? Wiecie ? Czy jego mama wcale nie jest w ciąży i jednak będzie trzeba mu kupić chomika ?:D
Ja zawsze uważam, że szansa jest 50 na 50 [emoji16] facet mojej siostry ma 4 braci :) jego mama była załamana 5 chłopa i teraz ma 4 wnuczki i tylko 2 wnuków [emoji16] to zależy od szczęścia [emoji16] mój się śmiał do mnie, że miałam umowę z moja komórka jajowa żeby tylko damski plemniki wpuścić [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry