reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale smaka mi narobilas,z checia kawalek bym zjadla. A robic mi sie nie chce bo musze robic dwie z tym ze jedna na cala blache co wlazi do piekarnika.

Dobrze ze cie zatrzymali ,przeswietla cie i moze dojda o co chodzi. Taka utrata swiadomosci jest niebespieczna. A co jakbys w tym momencie jechala autem albo sama gdzies w sklepie byc byla, mam nadzieje ze dojda o co chodzi.

Ja lubie te dzieciaki,z tym ze mysle ze pokazuja urywki gdzie sami gotuja a maja pomoc strszych.

Ja mam coraz lepsze samopoczucie bo cieplo sie robi. Dzieciak tak daje o sobie znac ze jestem w szoku,zapomnialam jak to jest.nawet jak jade autem to daje znac o sobie. A czuje sie jakby napompowana jakby mi sie woda zatrzymywala.

Jak zaloza ci krazek to bedziesz spokojniejsza,trzymam za ciebie kochana kciuki. Bedzie dobrze.

Ja bym odwiedzila z tym ze obowiazkowo maseczke na twarz. Ola jest tyle chorych w szpitalach. U mnie nawet odwiedzin nie bylo w szpitalu taka grypa panuje.

Zdrowka,dopadlo i was. Oby ciebie bardziej nie rozlozylo bo w domu bedziesz miec szpital z tym ze ty bedziesz musiala byc na chodzie.

W koncu i ty sie doczekalas.....zobaczysz jak jutto bedzie ci sie dluzyc. A na ktora masz? Nie stresuj sie wszystko bedzie ok i zobaczysz maluszka. Ja mialam usg 40minut i bylo mi malo...moglabym non stop podgladac synka.

Dziekuje dziewczynki za zyczenia....ehhh 31. Powiem wam ze 30 bardziej mnie dobila....bo 3 zamiast 2. A teraz spoko. D z dzieciakami cos tam knuli wczoraj.ciekawe co wymyslili. Wczoraj mialam gosci wiec dzien szybko zlecial. Dzis zapewne brat wpadnie i kumpela. Wiec znow goscie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, żeby do lipca szybko czas zlecial bez atrakcji no i spelnienia marzeń

reklama
Ja mam na 8:30 więc nie będzie mi się dłużyc [emoji16] dlatego mam stres już dziś bo o tej h będę już po [emoji1] no jutro 20t6dzien więc w końcu czas na mnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Trzymam kciuki :* będzie dobrze, a z tego co pamiętam nie dawno miałaś wizytę i potwierdzili Julkę ?:)

O to masz rano fajnie. Ja mam za tydzien usg u siebie w przychodni ,wlasnie sobie to uswiadomilam. Ciekawe czy znow tak klejnotami bedzie swiecil.

Nie strasz....ze po 30 tak szybko leci.

Specjalnie się tak na prenatalne umawiam :) żeby nie czekać w kolejce gdyby były przesunięcia czasowe :) choć wstać trzeba o 6 ogarnąć się, wyjść z psem i jechać samochodem 30 minut do Szczecina :) a też wypada być chwilkę wcześniej :)

f2w39n7303c24ozn.png

Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ty po prostu nie chcesz wiedzieć :D hehe. +30 to wcale nie jest wysoki wiek. Według mnie od 30stajesz się dojrzała kobieta. Ale wciąż bardzo młodą :)

Witam, nadrobię Was później, teraz zbieram się na wizytę. Trzymajcie kciuki

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamy :) daj znać po :)

w podobnym stylu mam komodę w pokoju, tzn innej firmy, i drzwi+szuflady, ale właśnie mieszanka dębu z bielą :)

Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png
będzie dobrze, a po badaniu będziesz już dużo spokojniejsza :)

Witam dziewczyny mi pediatra kazała pic syrop na kaszel GRINTUSSEN suchy czy mokry akurat miałam suchy i gdyby nie ten syrop to bym zwariował całą noc mnie dusiło.i tak 2 tyg.
podstawowym składnikiem czynnym jest miód - w wersji "w słoiku" jest moim zdaniem zdrowszy, bez dodatków w stylu guma arabska... choć widziałam sporo syropów o gorszym składzie ;)

Trzymam kciuki :* będzie dobrze, a z tego co pamiętam nie dawno miałaś wizytę i potwierdzili Julkę ?:)
Tak :) ale to było zwykle usg u mojego a teraz jadę na prenatalne do ginekologa z certyfikatem [emoji4] mój facet ciągle jeszcze na nadzieję, że może ten lekarz powie, że chłopak [emoji16][emoji16][emoji16] ale jak nawet ten potwierdzi, że dziewczynka to i on już uwierzy na 100% [emoji16] wczoraj pojechalismy do rodziny mojego Kuby i jego siostrzeniec ma kartkę na drzwiach (chce brata albo chomika) a mój facet go pocieszal "Wujek też zawsze chciał a zobacz mam same siostry i jeszcze córka mi się trafila" [emoji16][emoji16] to wszyscy się śmialiśmy

f2w39n7303c24ozn.png

Ja w tym roku 30 skończę w sierpniu bedziemy świętować juz w czwórkę a tak ogólnie ja dziś miałam męcząca noc nie mogłam spać jak już zaczelam usypiać mały zaczął sie kręcić w brzuszku pozniej starszy wołać mama piciu i taka dziś bede zakręcona
Hihi.....ty bedziesz swietowac w 4 a ja za rok w 6. Ja spie jak zabita...z tym ze mecza mnie nocne wycieczki do wc.
Specjalnie się tak na prenatalne umawiam :) żeby nie czekać w kolejce gdyby były przesunięcia czasowe :) choć wstać trzeba o 6 ogarnąć się, wyjść z psem i jechać samochodem 30 minut do Szczecina :) a też wypada być chwilkę wcześniej :)

f2w39n7303c24ozn.png
Osz ty spryciulo, przynajmniej ci sie nie bedzie dluzylo. Ja mialam na 16 to sprzatalam caly dom prasowalam itd zeby czas szybciej lecial. Teraz dzieciaczki to juz takie realistyczne sa. Do tego kopia ruszaja sie,w koncu czujemy ze w ciazy jestesmy.

Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Ty po prostu nie chcesz wiedzieć :D hehe. +30 to wcale nie jest wysoki wiek. Według mnie od 30stajesz się dojrzała kobieta. Ale wciąż bardzo młodą :)
Kochana ja duchem zatrzymalam sie na 25. I tego sie trzymam dobrze ze inni nie daja mi 30 wiec jeszcze ze mna nie jest tak zle. Ale znam kobitki ktore swoja 2 mlodosc przezywaja po 40.

reklama
Ja w tym roku 30 skończę w sierpniu bedziemy świętować juz w czwórkę a tak ogólnie ja dziś miałam męcząca noc nie mogłam spać jak już zaczelam usypiać mały zaczął sie kręcić w brzuszku pozniej starszy wołać mama piciu i taka dziś bede zakręcona
Kiedy masz urodziny ?:)
Nie mogę sobie wyobrazić , że za jakiś czas moje tak będzie wołać :laugh2:

Do góry