reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dołączam się i ja wszystkiego naj naj naaaaj :*
Ja również się dołączam :) 100lat i spełnienia marzeń :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ale smaka mi narobilas,z checia kawalek bym zjadla. A robic mi sie nie chce bo musze robic dwie z tym ze jedna na cala blache co wlazi do piekarnika.

Dobrze ze cie zatrzymali ,przeswietla cie i moze dojda o co chodzi. Taka utrata swiadomosci jest niebespieczna. A co jakbys w tym momencie jechala autem albo sama gdzies w sklepie byc byla, mam nadzieje ze dojda o co chodzi.

Ja lubie te dzieciaki,z tym ze mysle ze pokazuja urywki gdzie sami gotuja a maja pomoc strszych.

Ja mam coraz lepsze samopoczucie bo cieplo sie robi. Dzieciak tak daje o sobie znac ze jestem w szoku,zapomnialam jak to jest.nawet jak jade autem to daje znac o sobie. A czuje sie jakby napompowana jakby mi sie woda zatrzymywala.

Jak zaloza ci krazek to bedziesz spokojniejsza,trzymam za ciebie kochana kciuki. Bedzie dobrze.

Ja bym odwiedzila z tym ze obowiazkowo maseczke na twarz. Ola jest tyle chorych w szpitalach. U mnie nawet odwiedzin nie bylo w szpitalu taka grypa panuje.

Zdrowka,dopadlo i was. Oby ciebie bardziej nie rozlozylo bo w domu bedziesz miec szpital z tym ze ty bedziesz musiala byc na chodzie.

W koncu i ty sie doczekalas.....zobaczysz jak jutto bedzie ci sie dluzyc. A na ktora masz? Nie stresuj sie wszystko bedzie ok i zobaczysz maluszka. Ja mialam usg 40minut i bylo mi malo...moglabym non stop podgladac synka.

Dziekuje dziewczynki za zyczenia....ehhh 31. Powiem wam ze 30 bardziej mnie dobila....bo 3 zamiast 2. A teraz spoko. D z dzieciakami cos tam knuli wczoraj.ciekawe co wymyslili. Wczoraj mialam gosci wiec dzien szybko zlecial. Dzis zapewne brat wpadnie i kumpela. Wiec znow goscie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 8:30 więc nie będzie mi się dłużyc [emoji16] dlatego mam stres już dziś bo o tej h będę już po [emoji1] no jutro 20t6dzien więc w końcu czas na mnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ale smaka mi narobilas,z checia kawalek bym zjadla. A robic mi sie nie chce bo musze robic dwie z tym ze jedna na cala blache co wlazi do piekarnika.

Dobrze ze cie zatrzymali ,przeswietla cie i moze dojda o co chodzi. Taka utrata swiadomosci jest niebespieczna. A co jakbys w tym momencie jechala autem albo sama gdzies w sklepie byc byla, mam nadzieje ze dojda o co chodzi.

Ja lubie te dzieciaki,z tym ze mysle ze pokazuja urywki gdzie sami gotuja a maja pomoc strszych.

Ja mam coraz lepsze samopoczucie bo cieplo sie robi. Dzieciak tak daje o sobie znac ze jestem w szoku,zapomnialam jak to jest.nawet jak jade autem to daje znac o sobie. A czuje sie jakby napompowana jakby mi sie woda zatrzymywala.

Jak zaloza ci krazek to bedziesz spokojniejsza,trzymam za ciebie kochana kciuki. Bedzie dobrze.

Ja bym odwiedzila z tym ze obowiazkowo maseczke na twarz. Ola jest tyle chorych w szpitalach. U mnie nawet odwiedzin nie bylo w szpitalu taka grypa panuje.

Zdrowka,dopadlo i was. Oby ciebie bardziej nie rozlozylo bo w domu bedziesz miec szpital z tym ze ty bedziesz musiala byc na chodzie.

W koncu i ty sie doczekalas.....zobaczysz jak jutto bedzie ci sie dluzyc. A na ktora masz? Nie stresuj sie wszystko bedzie ok i zobaczysz maluszka. Ja mialam usg 40minut i bylo mi malo...moglabym non stop podgladac synka.

Dziekuje dziewczynki za zyczenia....ehhh 31. Powiem wam ze 30 bardziej mnie dobila....bo 3 zamiast 2. A teraz spoko. D z dzieciakami cos tam knuli wczoraj.ciekawe co wymyslili. Wczoraj mialam gosci wiec dzien szybko zlecial. Dzis zapewne brat wpadnie i kumpela. Wiec znow goscie.

Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja mam na 8:30 więc nie będzie mi się dłużyc [emoji16] dlatego mam stres już dziś bo o tej h będę już po [emoji1] no jutro 20t6dzien więc w końcu czas na mnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
O to masz rano fajnie. Ja mam za tydzien usg u siebie w przychodni ,wlasnie sobie to uswiadomilam. Ciekawe czy znow tak klejnotami bedzie swiecil.
Masz rację ta pierwsza 3 z przodu najbardziej boli :) Ja niedługo kończę 34, ale jak mnie ktoś pyta ile mam lat to się muszę dłuższą chwilę zastanowic, bo najnormalniej w świecie nie wiem :D Po 30 straciłam rachubę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nie strasz....ze po 30 tak szybko leci.

Ja w tym roku 30 skończę w sierpniu bedziemy świętować juz w czwórkę a tak ogólnie ja dziś miałam męcząca noc nie mogłam spać jak już zaczelam usypiać mały zaczął sie kręcić w brzuszku pozniej starszy wołać mama piciu i taka dziś bede zakręcona

reklama

Wszystkiego Najlepszego :***

Do góry