Ja też zrobiłam sobie melisę na noc
A wcześniej to...
Co prawda nieduża, ale.... upiekłam takie 4... [emoji23]
I teraz Hania szaleje
Chyba też lubi domową pizzę [emoji23]
Ale smaka mi narobilas,z checia kawalek bym zjadla. A robic mi sie nie chce bo musze robic dwie z tym ze jedna na cala blache co wlazi do piekarnika.
I
Zatrzymali ja na obserwacje 3 dni. Miala zaburzenia widzenia, ale okulista nic nie znalazl.
W koncu neurolog zadecydowal o rezonansie na ktorym nic nie wyszlo, ale kolezanka miala problemy z cisnieniem krwi w ciazy ( skakalo jej czesto).
Ach Jolu, oby to juz sie nigdy nie zdarzylo, a L. da rade, silny facet z nerwami na wodzy, chociaz wyobrazam sobie jego lek o ciebie.
Onaszczesliwa2018 - szkoda, ze nie masz pod reka melisy. Na pewno rozluznilaby twoje napiecie. Sprobuj sie zdrzemnac.
Dobrze ze cie zatrzymali ,przeswietla cie i moze dojda o co chodzi. Taka utrata swiadomosci jest niebespieczna. A co jakbys w tym momencie jechala autem albo sama gdzies w sklepie byc byla, mam nadzieje ze dojda o co chodzi.
Nie oglądam tego dziecięcego masterchefa, bo mnie te dzieciaki zwyczajnie irytują...jakby były przerysowane, przemądrzałe, grające jakąś rolę. Jakoś mnie to nie przekonuje.
Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lubie te dzieciaki,z tym ze mysle ze pokazuja urywki gdzie sami gotuja a maja pomoc strszych.
Cześć dziewczyny. Ja już nie spie dzisiaj 20+5 tydzień do wizyty i 4 dni do glukozy brrr. Jak się dzisiaj czujecie?
Ja mam coraz lepsze samopoczucie bo cieplo sie robi. Dzieciak tak daje o sobie znac ze jestem w szoku,zapomnialam jak to jest.nawet jak jade autem to daje znac o sobie. A czuje sie jakby napompowana jakby mi sie woda zatrzymywala.
Tak dziś będą badac i podejmować decyzje czy zakładamy ten krążek czy zostajemy przy lekach . Mam nadzieję , że szyjka nadal się dzielnie trzyma. No to fajnie ja się obudziłam to mały też dwa razy się przywitał i chyba poszedł spowrotem spać
Jak zaloza ci krazek to bedziesz spokojniejsza,trzymam za ciebie kochana kciuki. Bedzie dobrze.
Dziewczyny moja babcia będzie miała jutro operację, zastanawiam się czy wskazane jest odwiedzenie jej w szpitalu, czy lepiej sobie darować ze względu na zarazki, bakterie itp?
Ja bym odwiedzila z tym ze obowiazkowo maseczke na twarz. Ola jest tyle chorych w szpitalach. U mnie nawet odwiedzin nie bylo w szpitalu taka grypa panuje.
Ja zapisałam się do lekarza dziś na 11:45 strasznie suchy kaszel mnie meczy niech zobaczy moje gardło pozatym syrop z cebuli i herbaty z miodem
Mąż tez idzie do lekarza
Naszczescie corce gorączka orzeszla dziś nawet śniadanie zjadła normalne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zdrowka,dopadlo i was. Oby ciebie bardziej nie rozlozylo bo w domu bedziesz miec szpital z tym ze ty bedziesz musiala byc na chodzie.
Czesc dziewczynki
mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny
jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży
W koncu i ty sie doczekalas.....zobaczysz jak jutto bedzie ci sie dluzyc. A na ktora masz? Nie stresuj sie wszystko bedzie ok i zobaczysz maluszka. Ja mialam usg 40minut i bylo mi malo...moglabym non stop podgladac synka.
Dziekuje dziewczynki za zyczenia....ehhh 31. Powiem wam ze 30 bardziej mnie dobila....bo 3 zamiast 2. A teraz spoko. D z dzieciakami cos tam knuli wczoraj.ciekawe co wymyslili. Wczoraj mialam gosci wiec dzien szybko zlecial. Dzis zapewne brat wpadnie i kumpela. Wiec znow goscie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom