reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak dziś będą badac i podejmować decyzje czy zakładamy ten krążek czy zostajemy przy lekach . Mam nadzieję , że szyjka nadal się dzielnie trzyma. No to fajnie ja się obudziłam to mały też dwa razy się przywitał i chyba poszedł spowrotem spać :)
Nawet jeśli ten krążek założą to będziesz czula się bezpieczniej... Bo jednak będzie szyjkę wspomagal jaka by nie była :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja zapisałam się do lekarza dziś na 11:45 strasznie suchy kaszel mnie meczy niech zobaczy moje gardło pozatym syrop z cebuli i herbaty z miodem
Mąż tez idzie do lekarza
Naszczescie corce gorączka orzeszla dziś nawet śniadanie zjadła normalne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam dziewczyny mi pediatra kazała pic syrop na kaszel GRINTUSSEN suchy czy mokry akurat miałam suchy i gdyby nie ten syrop to bym zwariował całą noc mnie dusiło.i tak 2 tyg.

Ja też zrobiłam sobie melisę na noc :)

A wcześniej to...
dee999f023ab08c943174dd6e41526ca.jpg

Co prawda nieduża, ale.... upiekłam takie 4... [emoji23]

I teraz Hania szaleje :D
Chyba też lubi domową pizzę [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale smaka mi narobilas,z checia kawalek bym zjadla. A robic mi sie nie chce bo musze robic dwie z tym ze jedna na cala blache co wlazi do piekarnika.

I

Zatrzymali ja na obserwacje 3 dni. Miala zaburzenia widzenia, ale okulista nic nie znalazl.
W koncu neurolog zadecydowal o rezonansie na ktorym nic nie wyszlo, ale kolezanka miala problemy z cisnieniem krwi w ciazy ( skakalo jej czesto).
Ach Jolu, oby to juz sie nigdy nie zdarzylo, a L. da rade, silny facet z nerwami na wodzy, chociaz wyobrazam sobie jego lek o ciebie.

Onaszczesliwa2018 - szkoda, ze nie masz pod reka melisy. Na pewno rozluznilaby twoje napiecie. Sprobuj sie zdrzemnac.
Dobrze ze cie zatrzymali ,przeswietla cie i moze dojda o co chodzi. Taka utrata swiadomosci jest niebespieczna. A co jakbys w tym momencie jechala autem albo sama gdzies w sklepie byc byla, mam nadzieje ze dojda o co chodzi.
Nie oglądam tego dziecięcego masterchefa, bo mnie te dzieciaki zwyczajnie irytują...jakby były przerysowane, przemądrzałe, grające jakąś rolę. Jakoś mnie to nie przekonuje.

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lubie te dzieciaki,z tym ze mysle ze pokazuja urywki gdzie sami gotuja a maja pomoc strszych.
Cześć dziewczyny. Ja już nie spie dzisiaj 20+5 tydzień do wizyty i 4 dni do glukozy brrr. Jak się dzisiaj czujecie?
Ja mam coraz lepsze samopoczucie bo cieplo sie robi. Dzieciak tak daje o sobie znac ze jestem w szoku,zapomnialam jak to jest.nawet jak jade autem to daje znac o sobie. A czuje sie jakby napompowana jakby mi sie woda zatrzymywala.
Tak dziś będą badac i podejmować decyzje czy zakładamy ten krążek czy zostajemy przy lekach . Mam nadzieję , że szyjka nadal się dzielnie trzyma. No to fajnie ja się obudziłam to mały też dwa razy się przywitał i chyba poszedł spowrotem spać :)
Jak zaloza ci krazek to bedziesz spokojniejsza,trzymam za ciebie kochana kciuki. Bedzie dobrze.
Dziewczyny moja babcia będzie miała jutro operację, zastanawiam się czy wskazane jest odwiedzenie jej w szpitalu, czy lepiej sobie darować ze względu na zarazki, bakterie itp?
Ja bym odwiedzila z tym ze obowiazkowo maseczke na twarz. Ola jest tyle chorych w szpitalach. U mnie nawet odwiedzin nie bylo w szpitalu taka grypa panuje.
Ja zapisałam się do lekarza dziś na 11:45 strasznie suchy kaszel mnie meczy niech zobaczy moje gardło pozatym syrop z cebuli i herbaty z miodem
Mąż tez idzie do lekarza
Naszczescie corce gorączka orzeszla dziś nawet śniadanie zjadła normalne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zdrowka,dopadlo i was. Oby ciebie bardziej nie rozlozylo bo w domu bedziesz miec szpital z tym ze ty bedziesz musiala byc na chodzie.
Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png
W koncu i ty sie doczekalas.....zobaczysz jak jutto bedzie ci sie dluzyc. A na ktora masz? Nie stresuj sie wszystko bedzie ok i zobaczysz maluszka. Ja mialam usg 40minut i bylo mi malo...moglabym non stop podgladac synka.

Dziekuje dziewczynki za zyczenia....ehhh 31. Powiem wam ze 30 bardziej mnie dobila....bo 3 zamiast 2. A teraz spoko. D z dzieciakami cos tam knuli wczoraj.ciekawe co wymyslili. Wczoraj mialam gosci wiec dzien szybko zlecial. Dzis zapewne brat wpadnie i kumpela. Wiec znow goscie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak po za tym wczoraj kupiłam Tymkowi meble szafe komode regał łóżeczko mamy jeszcze dywanik pomalowanie ścian i pokoik gotowy.przy tych zakupach starszemu Nikosiowi tez zakupiłam komplet mebli i ciesze sie ze juz wszystko mam bo powiem wam ze ciezko mi juz tak chodzic i wybierac.wczoraj w Agacie meble gdzie sie zatrzymaliśmy to juz siedziałam

reklama
Do góry