Przyznam szczerze, że jak szukałam restauracji, to zwatpiłam... Ale dość szybko, że względu na logistykę doszłam do wniosku, że lepiej sala w rodzinnych stronach O (więcej gości, bo większa rodzina, poza tym u mnie kilka osób niepijacych, jedna karmiąca itd, więc dużo łatwiej było ogarnąć logistykę odwożenia po...)
Kumpel robił wesele w karczmie góralskiej w Tychach, i na zdjęciach wyglądało super, ale to jednak dość daleko jest, i dość drogo było
Parę osób też szukało czegoś na ogródkach działkowych - czasem domy działkowca itd organizują, ale bywa różnie z jedzeniem...
Z fajnych sprawdzonych miejsc powiedzmy w okolicy, to dolina górnika - bardzo daleko chyba nie masz, więc może zobacz sobie? miejsce spacerowe, sale w środku dwie, dość spora i mniejsza (w mniejszej wujek robił ostatnio 60-kę na ok 20 osób, ogólnie często tam bywam na imprezach, bo większość z mojej rodziny większe imprezy robi tam) jedzenie było całkiem dobre i w przyzwoitej cenie, ale cześć zawsze mieliśmy swoją, np ciasta, itd...
Trzymam kciuki, żebyś znalazła coś fajnego, niedrogiego, i koniecznie z ogródkiem