G
reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha, faktycznie. Raz w tygodniu mozna zalozyc[emoji3] Pod warunkiem, ze sie gdzies wychodzi [emoji6]
![0d1yskjoqs9fyz5x.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yskjoqs9fyz5x.png)
![mhsvvcqg1m8gostm.png](https://www.suwaczki.com/tickers/mhsvvcqg1m8gostm.png)
Aniołek[*]8.08.2017
Fajna [emoji23]
A tak w ogóle, to cześć dziewczyny
Jak się czujecie z rana?
Kto dzisiaj wizytuje?
Oczywiście kciuki [emoji106][emoji106][emoji106]
@Onaszczesliwa2018 - co u Ciebie? Jak po nocy?
O pojechał do pracy, koty ogarnięte, śniadanie zjedzone, ale za chwilę wrócę jeszcze do łóżka z laptopem
![0d1yrjjgtd95fou3.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjgtd95fou3.png)
Ostatnia edycja:
Karla88
Hej
Ja już po śniadaniu nie śpię od 4:30
Kaszel suchy kości mnie bola ale w kręgosłupie cały odcinek szyjny nie wiem albo złe spałam
Córka już nie miała gorączki w nocy wiec fakt 3 dni i noce była temp wiec może to ta grypa ale posiedzi w domu jeszcze kilka dni
Mąż tez chory nie poszedł do pracy idzie do lekarza
Ja idę do pracy zobaczę jak będę się czuła najwyżej pójdę do domu
Bo jak wszyscy będziemy siedzieć w domu to będzie armagedon
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już po śniadaniu nie śpię od 4:30
Kaszel suchy kości mnie bola ale w kręgosłupie cały odcinek szyjny nie wiem albo złe spałam
Córka już nie miała gorączki w nocy wiec fakt 3 dni i noce była temp wiec może to ta grypa ale posiedzi w domu jeszcze kilka dni
Mąż tez chory nie poszedł do pracy idzie do lekarza
Ja idę do pracy zobaczę jak będę się czuła najwyżej pójdę do domu
Bo jak wszyscy będziemy siedzieć w domu to będzie armagedon
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
olaaa7
Ale super
Ale piękne rzeczy [emoji7] Truskawki są boski, sama bym chętnie kupiła dla RemikaZapomniałam Wam się pochwalić moimi pierwszymi zakupami dla LilianyTruskawki i tyci skarpetki wymiatają
![]()
![]()
Całe szczęście, że już jesteś w domu i Ci lepiej. Oby udało się znaleźć przyczynę tych atakówJestem już w domu.
Wracaliśmy autem z zakupowego szaleństwa w ikea. Już blisko nawet od domu bylismy i nagle znowu mnie to dopadło. Tylko coś wymamrotałam i ł wiedział od razu co się dzieje. Pędził jak szalony ze mną do szpitala, podjechał na podjazd do karetek na początku oczywiscie ratownicy medyczni naskoczyli ale jak tylko Ł otworzył drzwi auta i mnie zobaczyli, to zabrali mnie na wózku a Ł przestawił auto. Zostałam przyjeta bez kolejki. Ten stan trwał tym razem około 35 minut., tylko że tym razem na dodatek zwymiotowałam, ale mysle ze to z tych zawrotów głowy. Czułam jakby mi latała na boki i błednik zaczął tak wariować. I znowu leżałam bezwładnie na łózku i patrzyłam jak lekarze pytają Ł o różne rzeczy. Temperatura ok, cisnienie ok , krew ok. Zrobili mi usg serca. Niestety graniczna wielkość. Zwiększyli mi dawke leków na ciśnienie, żeby serce nie miało tyle krwi do pompowania. Mają nadzieje, że dziękitemu odpocznie, a może troszke sie skurczy. Nadal nie wiadomo co mi jest. Nie łączą jednego z drugim. Muszę koniecznie isć do neurologa nie tylko po jakiekolwiek informacje ale i niestey skierowanie na cc. Boja się (ja z resztą też) że znowu mi sie to stanie tylko że podczas porodu. A wtedy moze być nie wesoło. I kazali mi zapisywac codziennie co jem itp. I w razie kolejnego takie przypadku może okaże sie coś wspólnego i będzie łatwiej znaleźć przyczynę.
Czuję sie teraz normalnie prócz tego, ze bierze mnie przeziębienie.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia![]()
Onaszczesliwa2018
I
Zatrzymali ja na obserwacje 3 dni. Miala zaburzenia widzenia, ale okulista nic nie znalazl.
W koncu neurolog zadecydowal o rezonansie na ktorym nic nie wyszlo, ale kolezanka miala problemy z cisnieniem krwi w ciazy ( skakalo jej czesto).
Ach Jolu, oby to juz sie nigdy nie zdarzylo, a L. da rade, silny facet z nerwami na wodzy, chociaz wyobrazam sobie jego lek o ciebie.
Onaszczesliwa2018 - szkoda, ze nie masz pod reka melisy. Na pewno rozluznilaby twoje napiecie. Sprobuj sie zdrzemnac.
No dopiero dziś
olaaa7
Ale bym zjadłaJa też zrobiłam sobie melisę na noc
A wcześniej to...
![]()
Co prawda nieduża, ale.... upiekłam takie 4... [emoji23]
I teraz Hania szaleje
Chyba też lubi domową pizzę [emoji23]
![]()
olaaa7
Tak w ogóle to dzień dobry
Dziś kończymy 22 tydzień
Po pracy znowu jedziemy do USC, mam nadzieję, że dziś już uda się wszystko załatwić
Mam problem z wyborem restauracji na przyjęcie
Nic ciekawego u mnie w mieście nie ma, a nie chcielibyśmy gdzieś specjalnie dojeżdżać.
Zauważyłam, że ten ból pleców o którym kiedyś pisałam pojawia się jak śpię dłużej na jednym boku i wtedy właśnie ten bok boli. Dziś w nocy i wczoraj mi się to znowu przydarzyło. Ale to tak bardziej na wysokości środka pleców. Przeszło po jakiś 20 minutach.
Zauważyłam, że ten ból pleców o którym kiedyś pisałam pojawia się jak śpię dłużej na jednym boku i wtedy właśnie ten bok boli. Dziś w nocy i wczoraj mi się to znowu przydarzyło. Ale to tak bardziej na wysokości środka pleców. Przeszło po jakiś 20 minutach.
Ostatnia edycja:
reklama
kinga30
Jak się czujesz?No dopiero dziś
Podziel się: