reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Noo haha ja juz w nocy czytam jak się przebudze [emoji3][emoji3]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak czasem mam choć czasem się wkurzam, gdy napiszą jakaś blachostke [emoji16] na początku ciąży było najfajniej bo codziennie coś nowego się tworzyło [emoji16] inny organ

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tylko że ja kochana Nie jestem w polsce i te lekarstwa tu noszą inne nazwy , mimo że już spokojnie się dogaduje to jednak nigdy ta rozmowa nie wyglada tak jakby wyglądała z polskim lekarzem :* jutro poproszę mojego żeby po pracy mi kupił meliske może uda mi się tu gdzieś ja zaparzyć bo to kolejny problem , ale personel jest tutaj mega sympatyczni więc pomyślę albo mój przywiezie mi w termosie:*
A jak nie to Ci wyślemy poczta :*** Twój odbierze i Ci przyniesie :p

Haha dobra jesteś :) Ja w 1 ciąży w dniu terminu siedziałam wkurzona, że nic się nie dzieje i dostawałam tylko telefony i smsy "rodzisz już?" Po którymś miarka się przebrała i wyrzuciłam telefon przez okno. Ale to była era przed smartfonami więc nic mu się nie stało i wieczorem poszłam go poszukać do ogrodu [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
[emoji33] hahaha, dobre[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Na allegro wszystko od: Krzysiu-Jarzyna przesyłka ekspresowa, od 150 zł kurier gratis, fajne jakościowo, tyle że jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się zachowa po praniu ale myślę że będzie ok :)

Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :) Fajna nazwa ;)

W tv leci właśnie master chef junior. Czuję się głupia, bo gówniarze gotują lepiej ode mnie :D

Dokładnie o tym samym rozmawiam z siostrą..! Te dzieci są kosmiczne :o w związku z tym moja siostra właśnie robi apple crumble... o 22 :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry