reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Widziałam właśnie totwczoraj na fejsie :/ moj trzylatek większość z tego potrafi, zakupy zrobi w sklepie wszystko pod niego Haha, we wszystkim mi pomoze nakrywa do stołu wie jakie talerze widelcem że trzeba szklanki, nawet jak ostatnio uczyłam obsugio pralki męża to on mu pokazał jakj działa hege, a
O prosze nawet nie zdawałam sobie sprawy że mój 3 latek to wszystko robi☺️

Cześć dziewczyny. Staram się czytać piąte przez dziesiąte, ale nie mam czasu pisać. Remont pochłanął mnie do czarnej dziury ;) Wczoraj tak się napracowałam, że dostałam ostrego bólu brzucha i serio się wystraszyłam, ale polezalam i przeszlo. Coś chyba sobie naderwałam. Niestety muszę się więcej oszczędzać. Moja dzidzia szaleje codziennie, wprawdzie 2 ciąża, ale jestem pod ogromnym wrażeniem. W pierwszej miałam łożysko na przedniej ścianie, teraz na tylniej i teraz dopiero widzę jak dużą amortyzację to wtedy dawało :)
@Onaszczesliwa2018 współczuję stresu. Najważniejsze, że zareagowałaś i jesteście bezpieczni. Wszystko będzie dobrze :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dzień dobry!

Wczoraj miałam taki dzień ze o 22.30 padłam.. rano do pracy, po pracy po Franka, potem razem z siostra na obiad, potem Franka do koleżanki- a ja do M. do szpitala 30 km... potem znowu po Franka i do domu. Normalnie padłam... zaraz ogarnę posty a potem wrzucę zdjęcie w ubraniach od @Karla88 :)

A póki co...

1520067104-ca8e766f5047448b-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana :) dzisiaj dzien troche inny niz zwykle, bo idziemy na warsztaty z chustonoszenia nauczyc sie czegos nowego. Mam nadzieje, ze bedzie fajnie.
Odebralam wynik posiewu z czwartku i jest czysto. Takze znowu sie udalo bez infekcji.
Milego weekendu wam zycze
Dorotea co ile robisz posiew?

reklama
Do góry