reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny czy wy też czasem macie tak, że nie czujecie kopniaków przez powiedzmy 2-3 dni? Trochę się martwię bo albo przeoczyłam albo są tak słabe bo nic nie czuję, już nawet się zastanawiam czy może łożysko się nie przesunęło i amortyzuje te kopniaczki.

Jeśli chodzi o kieckę to nie wrzuciłam fotki bo okazała się za duża. Teraz to już całkiem nie wiem jakie mam szukać rozmiary bo jak w biuście i biodrach ok to znowu mam za dużo w brzuchu.

Ja tak mam od dwóch dni, nic nie czuję i się martwię. Już takie przerwy miałam bo od półtora tygodnia może zdarzyło mi się z 5razy poczuć :( ale i tak się denerwuje.. ten ostatni tydzień do wizyty jest najgorszy, do tego czarne myśli ostatnio :(
Aga leżenie dla mnie to żaden problem jeśli tylko to pomoże to mogę lezec do samego lipca . A co do pisania ja wiem , że mogę o wszystkim napisać tylko pomyślałam że jak napisze wam jeszcze że podejrzewam , że mi wody się Sącza to już uznacie mnie za całkowitą wariatke bo chyba nie ma "dolegliwosci " o której dziewczyny pisza a ja bym jej nie miała :(

No coś ty.. z tego co zauważyłam to i ja naokroglo pisze i marudzę. Też mi już głupio, no ale pisze dalej bo wolę uzyskać wiadomośc od którejś z doświadczonych dziewczyn niż od Google. A sądzę , że nie było dnia zebym nie miała jakiegoś niepokojącego objawu.
I całe szczęście, że jesteś taka trochę panikara. Bo dzięki temu zdiagnozowali co Ci dolega w bardzo szybkim czasie i teraz już będzie tylko lepiej :*

reklama
Ktoś nad Wami czuwa :) dobrze, że miałaś objawy :)

f2w39n7303c24ozn.png

Pierwsze dzieciątko mój mały Anioł Stróż myślę nie pozwoli by się braciszkowi coś stało

Ja tak mam od dwóch dni, nic nie czuję i się martwię. Już takie przerwy miałam bo od półtora tygodnia może zdarzyło mi się z 5razy poczuć :( ale i tak się denerwuje.. ten ostatni tydzień do wizyty jest najgorszy, do tego czarne myśli ostatnio :(

No coś ty.. z tego co zauważyłam to i ja naokroglo pisze i marudzę. Też mi już głupio, no ale pisze dalej bo wolę uzyskać wiadomośc od którejś z doświadczonych dziewczyn niż od Google. A sądzę , że nie było dnia zebym nie miała jakiegoś niepokojącego objawu.
I całe szczęście, że jesteś taka trochę panikara. Bo dzięki temu zdiagnozowali co Ci dolega w bardzo szybkim czasie i teraz już będzie tylko lepiej :*

Mój właśnie też powiedział , że czasami jest przerażony moim panikarstwem , ale ze dziękuję mi za to że tak mam bo dzięki temu jest duza szansa na donoszenie małego

Hej dziewczyny, miłej soboty :-)
Nadrobię posty później, teraz siadam na odkurzacz, potem mycie podłóg jak nie padnę wcześniej...
A tak na szybko...zobaczcie poniżej tabelkę, co o tym myślicie. Znalezione na Fejsie, 'dobra mama'.
Screenshot_20180303-093333.png

Załączniki

• Screenshot_20180303-093333.png
    Screenshot_20180303-093333.png
    245,4 KB · Wyświetleń: 325
Hej dziewczyny ..Ja chciałam wam tylko powiedzieć że od dwóch dni nie bardzo się czułam ale nie pisalam bo mi to ciagle cos i az wstyd mi bylo pisac...dziś wylądowałam w szpitalu ...skraca mi się szyjka dostałam leki itd i za dwa dni zobaczą czy będzie musiał być zabieg czy zostanę na lekach..do konca ciąży leżec plackiem muszę.. jestem przerażona
Jejku, na pewno będzie dobrze. Myślami cały czas jestem z Tobą [emoji8]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hej dziewczyny, miłej soboty :-)
Nadrobię posty później, teraz siadam na odkurzacz, potem mycie podłóg jak nie padnę wcześniej...
A tak na szybko...zobaczcie poniżej tabelkę, co o tym myślicie. Znalezione na Fejsie, 'dobra mama'.
Zobacz załącznik 841144
Widziałam właśnie totwczoraj na fejsie :/ moj trzylatek większość z tego potrafi, zakupy zrobi w sklepie wszystko pod niego Haha, we wszystkim mi pomoze nakrywa do stołu wie jakie talerze widelcem że trzeba szklanki, nawet jak ostatnio uczyłam obsugio pralki męża to on mu pokazał jakj działa hege, a

Do góry