reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga leżenie dla mnie to żaden problem jeśli tylko to pomoże to mogę lezec do samego lipca . A co do pisania ja wiem , że mogę o wszystkim napisać tylko pomyślałam że jak napisze wam jeszcze że podejrzewam , że mi wody się Sącza to już uznacie mnie za całkowitą wariatke bo chyba nie ma "dolegliwosci " o której dziewczyny pisza a ja bym jej nie miała :(
Na tym etapie ciąży chyba zwiększa się ilość sluzu w pierwszej ciąży tez pojechałam do szpitala w 24 tygodniu bo myślałam że sacza mi się wody kochana także wszystkie takie jesteśmy martwimy się i bardzo dobrze ze pojechalas to sprawdzić będzie dobrze moje siostra tez miała passer i urodziła córeczke w 37 tygodniu ciąży tydzień po tym jak jej to zdjeli leżała ale nie ciągle i pod koniec to nawet na zakupy jeździła żeby wyorawke skompletować

reklama
Kurcze ja niby do lekarza mam 14 dopiero ale chyba pójdę w środę... znowu dokucza mi ten ból brzucha. A na wieczór to już wgl.. w nocy mi się ciężko przekręcić :( ehhh dlaczego ta ciąża nie może być taka piękna jak to wszyscy mówili :)
Ja w poniedziałek też spróbuję zmienić termin na czwartek .. :( a może bierz większą dawkę magnezu ? Najlepiej z potasem ?

@Onaszczesliwa2018 Kochana prosze przestać pisać że wstyd, że Ci nie uwierzymy itp. Mamy sie tu wspierać! :) Mi tez sie zdawalo że wody mi się sączą i powiedziałam o tym gin, ale to nie były wody, poprostu upławy takie mega wodniste. Super, że została szyjka wyłapana, bo teraz będziesz pod dobrą opieką. I Ty i Wasz synek. :) Internet jest pełen historii kobiet którym się szyjka skaracała a rodziły nawet po terminie, u Ciebie też tak będzie. Zobaczysz, że w lipcu Nam napiszesz ze jestes już tydzień po terminie i czujesz się jak jakaś orka, a dzień później dasz znać że urodziłaś 4,5 kg chłopa! Stosuj się do zaleceń lekarza, a synowi powiedz, że ciotka Jolka każe mu siedziec w brzuszku do 40 tc! Trzymaj się kochana i dawaj znac jeśli jest coś co mogłybyśmy dla Ciebie zrobić :*

Dzięki słońce :** no niech nawet nie myśli sobie wcześniej wychodzić na ten świat mój mały lobuziak

Pomysl sobie, że masz teraz najlepsza opiekę :) dbają o Ciebie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak oczywiście dziękuję Bogu że w takim momencie i że działają . Musi być dobrze

reklama
Do góry