reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super, że wszystko okej :) co tam kupiliscie w pepco? :)
1520020560-7f8e396e30b238fa-aaaaaa.jpeg

+ kilka rzeczy dla mlodej. Skromnie, ale zawsze cis[emoji6] Piesek od starszej siostry[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Chyba wiem ,bardziej się wyprostowała bo tak jest ok łuku ? Muszę teraz moje poprosić żeby mi zmierzył ale wizytę u niego mam dopiero 26.03, a za dwa tyg mam podjechać do szpitala na dyżur to tylko sprawdzi na fotelu
Super że Cię uspokoil ;)
Oj jak się zacznie te zakupy dla dzidziusia to później ciągnie człowiek żeby jeszvze cos dokupić, ja się muszę Wkoncu ogarnąć chociaż z ta wyprawka do szpitala dla mnie ;/
A ile razy dziennie bierzesz ten magnez? I jak będziesz zwiekszala dawkę ?
Ej ja też muszę zrobić badanie magnezu , lekarz mi nic nie mówił o takim badaniu,
Zaczyna mnie juz denerwować :/
Ja bralam jeszcze przed ciaza i potem juz w ciazy 3x2. Ostatnio kaxal mi zmniejszyc do 2x1, ale jak zobaczyl, ze poziom mam blizej dolnej granicy przy takiej dawce to kazal brac 2x2. A tetaz jak go pytalam to pozwolil zwiekszyc spowrotem do 3x2[emoji5] On zawsze mnie pyta vzy mi nogi nie dretwieja. A wlasnie dretwialy mi dopoki nie przestawilam sie na to magne B6.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja leżę odpoczywam zjadłabym coś ale nie wiem co [emoji23] to są problemy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja dopiero mam problem, bo jem wszystko co mam w zasięgu ręki a i tak cały czas jestem głodna, jak tak dalej pójdzie to niedługo w drzwiach się nie zmieszczę...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

To może lepiej przepisać wizytę. Ale myślisz , że przy takim bólu głowy itp może mi towarzyszyć nie dotlenienie ?:/ Kurde teraz to już się trochę zaczynam bać..
Klaudia nie da sie tak tego stwierdzic. To wszystko zalezy jaka jest przyczyna tych boli. Jednak to nie sa normalne bole glowy. Masz zawroty i zaburzenia widzenia. Na prawde ciezko powiedziec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja też tylko 5 dni po zwykłym usg :) nie chciałabym by mi robił przy partnerze więc chyba można partnera na ten czas pogonic lub kazac patrzeć na ekran [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mnie jak lekarz piprosil o rozebranie sie to M z corka po prostu wyszli. Juz i tak bylo po kompletnym badaniu dzidziusia. Przed nami tez wchodzila cala rodzinka i pod koniec maz z synem wychodzili.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja wyobraź sobie, że USG połówkowe miałam jako ostanie przysługujące mi tutaj :-( I więcej mam już nie mieć chyba, że położna „wymaca” przez brzuch, że coś jest nie tak i uzna, że powinna mnie skierować. Brak słów...
Matko, co ona tam wymaca?Wspolczuje...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny ..Ja chciałam wam tylko powiedzieć że od dwóch dni nie bardzo się czułam ale nie pisalam bo mi to ciagle cos i az wstyd mi bylo pisac...dziś wylądowałam w szpitalu ...skraca mi się szyjka dostałam leki itd i za dwa dni zobaczą czy będzie musiał być zabieg czy zostanę na lekach..do konca ciąży leżec plackiem muszę.. jestem przerażona

Do góry