Po zakończonym, to mam kubek herbaty, pomidory koktajlowe i brokułaAle nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po zakończonym, to mam kubek herbaty, pomidory koktajlowe i brokułaAle nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?
Udało mi się nie zwymiotować....
Leżę, ale... Kiepsko....
Próbuję nadrabiać, miałam ponad 1000 postów, zostało 40
Jak skończę, to napiszę więcej
U mnie Kacper waga 16.5 nr buta 25,26 ciuszki 104,110 a Marysia tak jak pisałam 7.5 waga 26.5 nr buta 35,36 rzeczy już na 146Oj to zdrowla dla corci!
Wow to faktycznie chudzinka. Moja lat 6,5 115cm, waga 22, a stopa 32.
Aniołek[*]8.08.2017
11 czerwca bede miala skonczone 37 to licze ze tak 18 moze mi wyznacza termin. Najgorsze to ze 18 tescie wyjezdzaja a 23 dzieciaki maja wyjazd na oboz. Jakos to bede musiala ogarnac.A połowa czerwca to jak bedziesz 37 tc? No jeszcze macica podobno po CC też jest bardziej oslabiona i mogą szybciej skurcze męczyć. A jak blizna odczuwasz ja? Bo ja już czuję czasami albo zakluje albo boli w poprzedniej ciazy w ogole nie czulam do samego końca
Odbiorę po pracySuper, czekamy na fotki
J też Takie delikatne i romantyczne Byle moje włosy też były takiego zdania@olaaa7 ta 1 fryzura piekna...uwielbiam takie upiecia.
Pewnie, że będzie pasował Ja chce wózek w neutralnym kolorze bo można poszaleć z kolorami w dodatkach, kocykach, motylkach itpDzięki I myślę że dla kolejnej dzidzi jakby np kolejna była dziewczynka to ten wózek też będzie pasować Nie? . No a co do włosów to ja też mam niby ich od groma , ale sa dosyć krótkie , ciężkie no i loki więc ciężko cokolwiek innego na nich zrobić
Pewnie tak bedziesz miała, u mnie gin się boi tych skurczy porodowych a co dopiero Ty po 3 CC jeszcze z przygodami. Wlasnie ja też albo jak za dużo postoje, pochodzę to już mnie boli i też sie boję, że się rozchodze:/11 czerwca bede miala skonczone 37 to licze ze tak 18 moze mi wyznacza termin. Najgorsze to ze 18 tescie wyjezdzaja a 23 dzieciaki maja wyjazd na oboz. Jakos to bede musiala ogarnac.
Czuje wlasnie ,jak szybko wstaje ...albo jak dlugo sie smieje,kicham kaszle. Ost myslalam ze mi co sie rozeszlo (D wyglupial sie z dzieciakami i taki atak smiechu mialam ze przestac nie moglam) a pozniej wyprostowac sie nie moglam tak mnie bolalo.
Śliczne *.*
O masz już terminy super na kiedy?U mnie 21 20+2 narazie podała mi dwa terminy CC i mam nadzieję, że tym razem wyjdzie planowo