reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Po zakończonym, to mam kubek herbaty, pomidory koktajlowe i brokuła :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A połowa czerwca to jak bedziesz 37 tc? No jeszcze macica podobno po CC też jest bardziej oslabiona i mogą szybciej skurcze męczyć. A jak blizna odczuwasz ja? Bo ja już czuję czasami albo zakluje albo boli w poprzedniej ciazy w ogole nie czulam do samego końca
11 czerwca bede miala skonczone 37 to licze ze tak 18 moze mi wyznacza termin. Najgorsze to ze 18 tescie wyjezdzaja a 23 dzieciaki maja wyjazd na oboz. Jakos to bede musiala ogarnac.
Czuje wlasnie ,jak szybko wstaje ...albo jak dlugo sie smieje,kicham kaszle. Ost myslalam ze mi co sie rozeszlo (D wyglupial sie z dzieciakami i taki atak smiechu mialam ze przestac nie moglam) a pozniej wyprostowac sie nie moglam tak mnie bolalo.

Witam Kochanie.
Mialam okropna.noc. Zlapala mnie taka zgaga że.wymiotowalam kwasem z żołądka przez 3 godziny. Żaden domowy sposób nie działał. Bleeee
Troszkę teraz odespalam i lecę na shopping. Jestem tak nakręcona że mój S łapie sie za.portfel[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, czekamy na fotki :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Odbiorę po pracy :)

@olaaa7 ta 1 fryzura piekna...uwielbiam takie upiecia.

J też :) Takie delikatne i romantyczne :) Byle moje włosy też były takiego zdania :D

Dzięki :) I myślę że dla kolejnej dzidzi jakby np kolejna była dziewczynka to ten wózek też będzie pasować Nie? . No a co do włosów to ja też mam niby ich od groma , ale sa dosyć krótkie , ciężkie no i loki więc ciężko cokolwiek innego na nich zrobić :D
Pewnie, że będzie pasował :) Ja chce wózek w neutralnym kolorze bo można poszaleć z kolorami w dodatkach, kocykach, motylkach itp ;)

11 czerwca bede miala skonczone 37 to licze ze tak 18 moze mi wyznacza termin. Najgorsze to ze 18 tescie wyjezdzaja a 23 dzieciaki maja wyjazd na oboz. Jakos to bede musiala ogarnac.
Czuje wlasnie ,jak szybko wstaje ...albo jak dlugo sie smieje,kicham kaszle. Ost myslalam ze mi co sie rozeszlo (D wyglupial sie z dzieciakami i taki atak smiechu mialam ze przestac nie moglam) a pozniej wyprostowac sie nie moglam tak mnie bolalo.

Pewnie tak bedziesz miała, u mnie gin się boi tych skurczy porodowych a co dopiero Ty po 3 CC jeszcze z przygodami. Wlasnie ja też albo jak za dużo postoje, pochodzę to już mnie boli i też sie boję, że się rozchodze:/

No, w końcu nadrobiłam :D
Po wczoraj miałam ponad 1000 postów.... Więc z góry przepraszam, jeśli coś pominęłam [emoji15]

Nadal leżę, nadal mi niedobrze, ale nie zwymiotowałam, więc powinnam przeżyć te 20 minut, które zostały...

Wrażliwsze osoby może niech tego nie czytają.... [emoji15]

Boli mnie głowa, chce mi się pić... Jakiś czas po wypiciu zaczęły mi się trząść ręce, że ledwo utrzymałam telefon.. Leżę w poczekalni, jak podnosiłam głowę albo chciałam usiąść to mdłości się nasilały.. Potem doszły zawroty głowy, skoki tętna, temperatury, robi mi się chwilami słabo i mam dość wszystkiego...
Najbardziej marzę o kubku gorącej herbaty, który czeka - zaparzona w małym termosie pokrzywa...
I jedzenie...
Ale chwilowo nawet jeść mi się nie chce, mam po prostu dość ;(

W ogóle nie jem cukru od lat... Kawałek tortu wystarcza, żebym miała dziwne objawy, więc 75g czystej glukozy to jakaś masakra... Obym nie musiała tego powtarzać....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry