reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wyglądają bardzo apetycznie :D

A ja głodna....
Wypiłam glukozę, nie pozwolili mi wziąć cytryny [emoji24]
Jest mi niedobrze, ręce mi się trzesą i organizm wariuje....
Walczę z sobą, żeby nie zwymiotować... Chcę do domu [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biedna :(

reklama
Pewnie tak bedziesz miała, u mnie gin się boi tych skurczy porodowych a co dopiero Ty po 3 CC jeszcze z przygodami. Wlasnie ja też albo jak za dużo postoje, pochodzę to już mnie boli i też sie boję, że się rozchodze:/
Ty Kinia od samego poczatku mialas przygody wiec musisz na siebie szczegolnie uwazac. Ja najbardziej boje sie o to ze znow bede miala bialkomocz i nadcisnienie. Niestety prawa nerke mam obciazana. No ale....najwazniejsze to ze dziecieczki sa zdrowe i ze rosna oby do tego 35 tyg a pozniej wola boska.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kochanie.
Mialam okropna.noc. Zlapala mnie taka zgaga że.wymiotowalam kwasem z żołądka przez 3 godziny. Żaden domowy sposób nie działał. Bleeee
Troszkę teraz odespalam i lecę na shopping. Jestem tak nakręcona że mój S łapie sie za.portfel[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pochwal sie zdobyczami. Niestety teraz tak bedzie z ta zgaga...macica sie podnosi wuec jest ucisk na zoladek. Wspolczuje moze cos z apteki pomoze.

No, w końcu nadrobiłam :D
Po wczoraj miałam ponad 1000 postów.... Więc z góry przepraszam, jeśli coś pominęłam [emoji15]

Nadal leżę, nadal mi niedobrze, ale nie zwymiotowałam, więc powinnam przeżyć te 20 minut, które zostały...

Wrażliwsze osoby może niech tego nie czytają.... [emoji15]

Boli mnie głowa, chce mi się pić... Jakiś czas po wypiciu zaczęły mi się trząść ręce, że ledwo utrzymałam telefon.. Leżę w poczekalni, jak podnosiłam głowę albo chciałam usiąść to mdłości się nasilały.. Potem doszły zawroty głowy, skoki tętna, temperatury, robi mi się chwilami słabo i mam dość wszystkiego...
Najbardziej marzę o kubku gorącej herbaty, który czeka - zaparzona w małym termosie pokrzywa...
I jedzenie...
Ale chwilowo nawet jeść mi się nie chce, mam po prostu dość ;(

W ogóle nie jem cukru od lat... Kawałek tortu wystarcza, żebym miała dziwne objawy, więc 75g czystej glukozy to jakaś masakra... Obym nie musiała tego powtarzać....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Twoj organizm szaleje i nie dziwie sie ,najwazniejsze ze bedziesz miala to za soba juz. Tylko bedziesz musiala dojsc biedaku do siebie.

reklama
dziewczyny ile kosztuje nowy wozek bebetto vulcano???
bo wlasnie patrze na olx i w moim miescie jest na sprzedaz uzywany szaro bialy stan igła
a tak sobie mysle wiecej dzieci nie bede miala szkoda nowy wozek jak sie juz nie przyda moze fakt lepiej uzywka w dobrej cenie a reszte kasy przeznaczyc na cos innego??
Ja bym chciała kupić używany ale ten model który sobie upatrzyłam jest nowy i jeszcze nikt używanego nie sprzedaje. Ale jak tylko trafi się okazja to na pewno kupię używkę [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry