oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ale nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?Mam, ale nie pozwolili ;(
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?Mam, ale nie pozwolili ;(
No jak podczytuje majówki to niektóre po połowie kwietnia już mają cc
Trzymam kciuki za 4 lipca. Mam nadzieje ze i ja dam rade. Bo jednak 4 ciaza i to po cc do tego po zakrzepicy itd. Czyli ciaza wiekszego ryzyka. U mnie wszystko sie moze stac po 30 tyg. Tak bylo w poprzednich.
A połowa czerwca to jak bedziesz 37 tc? No jeszcze macica podobno po CC też jest bardziej oslabiona i mogą szybciej skurcze męczyć. A jak blizna odczuwasz ja? Bo ja już czuję czasami albo zakluje albo boli w poprzedniej ciazy w ogole nie czulam do samego końcaTrzymam kciuki za 4 lipca. Mam nadzieje ze i ja dam rade. Bo jednak 4 ciaza i to po cc do tego po zakrzepicy itd. Czyli ciaza wiekszego ryzyka. U mnie wszystko sie moze stac po 30 tyg. Tak bylo w poprzednich.
Pierścionek mam jeszcze cieńszy, a czuć go dużo bardziej niż obraczkę - ale może to kwestia indywidualnaTo Twój synek taki sam jak mój Mój to też pierwsze przyłożenie głowicy i siusiak na pierwszym planie [emoji14]
Właśnie nie zwracałam uwagi na to, ale wczoraj mierzyliśmy różne obrączki i faktycznie soczewkowych nie czuć aż tak na palcu, ale myślę, że to może kwestia też szerokości obrączki, my chcemy 4mm więc cienkie.
witam sie z rana ! córka moja tez jakas chora obudzila sie rano z gorączką wiec lezy w domu i nie poszla do szkoły,
moja ma 128cm ma 8 lat i noga rozmiar 29 i 20kg warzy chuda jak kosciotrup a ja juz z kawa w pracy dobrze ze jest piatek zamierzam tez sie zabrac za szafy w weekend jak @kinga30
kto dzis wizytuje ?? trzymam kciuki !
ja ost raz bylam u mojego gina 22.01 a teraz ide 12.03 niezły przeskok
Oj bidulko trzymaj sie tam!Wyglądają bardzo apetycznie
A ja głodna....
Wypiłam glukozę, nie pozwolili mi wziąć cytryny [emoji24]
Jest mi niedobrze, ręce mi się trzesą i organizm wariuje....
Walczę z sobą, żeby nie zwymiotować... Chcę do domu [emoji20]
Moje udało się ujarzmić, a też trudne, wytrzymały do rana - fryzjer sobie poradzi [emoji106]No moje włosy się poddają ale za długo żądna fryzura się na nich nie utrzymuje [emoji14] No chyba, że wystarczy lepszy lakier czy coś
Pewnie
Ja też
No moje włosy się poddają ale za długo żądna fryzura się na nich nie utrzymuje No chyba, że wystarczy lepszy lakier czy coś
Pewnie
Ja też