reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam, ale nie pozwolili ;(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale nawet po zakonczonym badaniu,po ost pobraniu krwi.?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za 4 lipca. Mam nadzieje ze i ja dam rade. Bo jednak 4 ciaza i to po cc do tego po zakrzepicy itd. Czyli ciaza wiekszego ryzyka. U mnie wszystko sie moze stac po 30 tyg. Tak bylo w poprzednich.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A połowa czerwca to jak bedziesz 37 tc? No jeszcze macica podobno po CC też jest bardziej oslabiona i mogą szybciej skurcze męczyć. A jak blizna odczuwasz ja? Bo ja już czuję czasami albo zakluje albo boli w poprzedniej ciazy w ogole nie czulam do samego końca

To Twój synek taki sam jak mój :D Mój to też pierwsze przyłożenie głowicy i siusiak na pierwszym planie [emoji14]

Właśnie nie zwracałam uwagi na to, ale wczoraj mierzyliśmy różne obrączki i faktycznie soczewkowych nie czuć aż tak na palcu, ale myślę, że to może kwestia też szerokości obrączki, my chcemy 4mm więc cienkie.
Pierścionek mam jeszcze cieńszy, a czuć go dużo bardziej niż obraczkę - ale może to kwestia indywidualna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

witam sie z rana ! córka moja tez jakas chora obudzila sie rano z gorączką wiec lezy w domu i nie poszla do szkoły,
moja ma 128cm ma 8 lat i noga rozmiar 29 :D i 20kg warzy chuda jak kosciotrup a ja juz z kawa w pracy dobrze ze jest piatek zamierzam tez sie zabrac za szafy w weekend jak @kinga30 :D
kto dzis wizytuje ?? trzymam kciuki !
ja ost raz bylam u mojego gina 22.01 a teraz ide 12.03 :D niezły przeskok

Oj to zdrowla dla corci!
Wow to faktycznie chudzinka. Moja lat 6,5 115cm, waga 22, a stopa 32.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wyglądają bardzo apetycznie :D

A ja głodna....
Wypiłam glukozę, nie pozwolili mi wziąć cytryny [emoji24]
Jest mi niedobrze, ręce mi się trzesą i organizm wariuje....
Walczę z sobą, żeby nie zwymiotować... Chcę do domu [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj bidulko trzymaj sie tam!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No moje włosy się poddają ale za długo żądna fryzura się na nich nie utrzymuje :p No chyba, że wystarczy lepszy lakier czy coś :)

Pewnie :)

Ja też :)

Dzięki :) I myślę że dla kolejnej dzidzi jakby np kolejna była dziewczynka to ten wózek też będzie pasować Nie? . No a co do włosów to ja też mam niby ich od groma , ale sa dosyć krótkie , ciężkie no i loki więc ciężko cokolwiek innego na nich zrobić :D

Do góry