reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O boże biedna ile jeszcze musisz siedzieć ?
Do 10:40...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wyobraz sobie mine Oliwi. Pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i od razu widac bylo ogonek. Na dzien dobry pokazal ze jednak cos wyroslo miedzy nogami.
Jak sie czujesz? Taka dawka cukru musi sie jednak odbic. A masz z soba cytryne zeby ewentualnie po badaniu napic sie wody z cytryna?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To Twój synek taki sam jak mój :D Mój to też pierwsze przyłożenie głowicy i siusiak na pierwszym planie :p

Śliczne :D
A zwróciłaś uwagę na profil soczewkowy? Bardzo zwiększa komfort noszenia

0d1yrjjgtd95fou3.png
Właśnie nie zwracałam uwagi na to, ale wczoraj mierzyliśmy różne obrączki i faktycznie soczewkowych nie czuć aż tak na palcu, ale myślę, że to może kwestia też szerokości obrączki, my chcemy 4mm więc cienkie.

Kinia a jakie podala ci terminy ? U mnie jezeli beda sugerowac sie om to polowa czerwca jezeli z usg to blizej konca

Jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to będzie 38+1, jak bede miała skurcze wcześniej to wtedy 28, 29 czerwca to będzie 37+1

Jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to będzie 38+1, jak bede miała skurcze wcześniej to wtedy 28, 29 czerwca to będzie 37+1
Trzymam kciuki za 4 lipca. Mam nadzieje ze i ja dam rade. Bo jednak 4 ciaza i to po cc do tego po zakrzepicy itd. Czyli ciaza wiekszego ryzyka. U mnie wszystko sie moze stac po 30 tyg. Tak bylo w poprzednich.

Do mnie też ta najbardziej przemawia :) chociaż wszystkie ładne i musisz zobaczyć do której fryzurki Twoje włosy najbardziej się poddaja bo to też ważne :)
No moje włosy się poddają ale za długo żądna fryzura się na nich nie utrzymuje :p No chyba, że wystarczy lepszy lakier czy coś :)

Mogłabyś wstawić ten link też do wozkowego? Bo cena bomba a też na 99%na niego się zdecydujemy :)
Pewnie :)

Już się niemoge lipca doczekać :)
Ja też :)

Wyobraz sobie mine Oliwi. Pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i od razu widac bylo ogonek. Na dzien dobry pokazal ze jednak cos wyroslo miedzy nogami.
Jak sie czujesz? Taka dawka cukru musi sie jednak odbic. A masz z soba cytryne zeby ewentualnie po badaniu napic sie wody z cytryna?

Mam, ale nie pozwolili ;(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Szkoda, że nie uda mu się przyjechać wcześniej :(
Ale - możesz 12-go nie chcieć poznać płci, żebyscie się dowiedzieli razem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też o tym myślałam, ale chce mieć opinię dwóch lekarzy . Tak na wszelki wypadek. A skoro połówkowe będzie po południu to żebyśmy od rana się nie stresowali tylko już mogli robić zakupy pod dana płeć :)

Do góry