Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Twój synek taki sam jak mój Mój to też pierwsze przyłożenie głowicy i siusiak na pierwszym planieWyobraz sobie mine Oliwi. Pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i od razu widac bylo ogonek. Na dzien dobry pokazal ze jednak cos wyroslo miedzy nogami.
Jak sie czujesz? Taka dawka cukru musi sie jednak odbic. A masz z soba cytryne zeby ewentualnie po badaniu napic sie wody z cytryna?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie zwracałam uwagi na to, ale wczoraj mierzyliśmy różne obrączki i faktycznie soczewkowych nie czuć aż tak na palcu, ale myślę, że to może kwestia też szerokości obrączki, my chcemy 4mm więc cienkie.Śliczne
A zwróciłaś uwagę na profil soczewkowy? Bardzo zwiększa komfort noszenia
Jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to będzie 38+1, jak bede miała skurcze wcześniej to wtedy 28, 29 czerwca to będzie 37+1Kinia a jakie podala ci terminy ? U mnie jezeli beda sugerowac sie om to polowa czerwca jezeli z usg to blizej konca
No jak podczytuje majówki to niektóre po połowie kwietnia już mają ccJuż się niemoge lipca doczekać
Trzymam kciuki za 4 lipca. Mam nadzieje ze i ja dam rade. Bo jednak 4 ciaza i to po cc do tego po zakrzepicy itd. Czyli ciaza wiekszego ryzyka. U mnie wszystko sie moze stac po 30 tyg. Tak bylo w poprzednich.Jak nic się nie będzie działo to 4 lipca to będzie 38+1, jak bede miała skurcze wcześniej to wtedy 28, 29 czerwca to będzie 37+1
Udało mi się nie zwymiotować....@_agnieszka_ i jak się czujesz?
No moje włosy się poddają ale za długo żądna fryzura się na nich nie utrzymuje No chyba, że wystarczy lepszy lakier czy cośDo mnie też ta najbardziej przemawia chociaż wszystkie ładne i musisz zobaczyć do której fryzurki Twoje włosy najbardziej się poddaja bo to też ważne
PewnieMogłabyś wstawić ten link też do wozkowego? Bo cena bomba a też na 99%na niego się zdecydujemy
Ja teżJuż się niemoge lipca doczekać
Super, czekamy na fotkiMoja kiecka czeka na odbiór w Paczkomacie
Mam, ale nie pozwolili ;(Wyobraz sobie mine Oliwi. Pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i od razu widac bylo ogonek. Na dzien dobry pokazal ze jednak cos wyroslo miedzy nogami.
Jak sie czujesz? Taka dawka cukru musi sie jednak odbic. A masz z soba cytryne zeby ewentualnie po badaniu napic sie wody z cytryna?
Też o tym myślałam, ale chce mieć opinię dwóch lekarzy . Tak na wszelki wypadek. A skoro połówkowe będzie po południu to żebyśmy od rana się nie stresowali tylko już mogli robić zakupy pod dana płećSzkoda, że nie uda mu się przyjechać wcześniej
Ale - możesz 12-go nie chcieć poznać płci, żebyscie się dowiedzieli razem