reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Noo, ja mam dużo więcej lat a noszę 37, czasem 36 [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja 40☺️ 37,38 nosiłam w 5 klasie podstawówki ☺️ ale ogólnie to zawsze chciałam miec mniejsze stopy i bardzo mi się podoba jak ktos ma takie zgrabne małe buty ☺️ ale coz nie można mieć wszystkiego ☺️

reklama
Jeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.

Kurcze poranny ptaszku trzymam kciuki zebys dala rade. Jakbys spala do bys glodu tak nie czula....no ale z ciebie zaden spioch.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie leci 23 dokladnie 22tyg 5 dzien ..... Ale wedlug usg 21 tyg 3 dzien. Duza rozbieznosc. Ale u mnie maluchy zawsze mniejsze byly najwazniejsze ze zdrowe.
A czas szybko leci jeszcze troche i bedziemy na finishu.

U mnie 21 20+2 narazie podała mi dwa terminy CC i mam nadzieję, że tym razem wyjdzie planowo

Nawet nie mów, jak ten czas leci, dzisiaj w drodze do pracy właśnie o tym myślałam, przecież dopiero co robiłam test i tworzyłam suwaczek, który pokazywał jakoś 4 tydzień ciąży :) potem lada chwila był już 7 tydzień, potem 12 a dziś już leci 22 :szok: przecież zaraz minie 30 i ani się obejrzymy i zaczniemy zdawać relację z porodówki :D

Już się niemoge lipca doczekać :)

reklama
Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to rzeczywiscie nie mialas wyboru. Dobrze ze O cie odbierze nie bedziesz musiala sie forsowac.

Do góry