reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Noo, ja mam dużo więcej lat a noszę 37, czasem 36 [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja 40☺️ 37,38 nosiłam w 5 klasie podstawówki ☺️ ale ogólnie to zawsze chciałam miec mniejsze stopy i bardzo mi się podoba jak ktos ma takie zgrabne małe buty ☺️ ale coz nie można mieć wszystkiego ☺️

reklama
Jeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.

Kurcze poranny ptaszku trzymam kciuki zebys dala rade. Jakbys spala do bys glodu tak nie czula....no ale z ciebie zaden spioch.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie leci 23 dokladnie 22tyg 5 dzien ..... Ale wedlug usg 21 tyg 3 dzien. Duza rozbieznosc. Ale u mnie maluchy zawsze mniejsze byly najwazniejsze ze zdrowe.
A czas szybko leci jeszcze troche i bedziemy na finishu.

U mnie 21 20+2 narazie podała mi dwa terminy CC i mam nadzieję, że tym razem wyjdzie planowo

Nawet nie mów, jak ten czas leci, dzisiaj w drodze do pracy właśnie o tym myślałam, przecież dopiero co robiłam test i tworzyłam suwaczek, który pokazywał jakoś 4 tydzień ciąży :) potem lada chwila był już 7 tydzień, potem 12 a dziś już leci 22 :szok: przecież zaraz minie 30 i ani się obejrzymy i zaczniemy zdawać relację z porodówki :D

Już się niemoge lipca doczekać :)

reklama
Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to rzeczywiscie nie mialas wyboru. Dobrze ze O cie odbierze nie bedziesz musiala sie forsowac.

Do góry