reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wyobraz sobie mine Oliwi. Pierwsze przylozenie glowicy do brzucha i od razu widac bylo ogonek. Na dzien dobry pokazal ze jednak cos wyroslo miedzy nogami.
Jak sie czujesz? Taka dawka cukru musi sie jednak odbic. A masz z soba cytryne zeby ewentualnie po badaniu napic sie wody z cytryna?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oj, współczuję bardzo o trzymam kciuki, żeby szybko się wykurowała [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji5]. No stopa 8 letniego dziecka jest już calkiem spora, moja nosi 35 rozmiar buta ale podobno jest wysoka ciuchy kupuje 146.
Noo, ja mam dużo więcej lat a noszę 37, czasem 36 [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

W ogóle dzień dobry dzisiaj :) ktoś dziś wizytuje? :) ja jestem w łóżku i dziś zacynam 23 tydzień także do porodu jakieś 15 tygodni :D
U mnie leci 23 dokladnie 22tyg 5 dzien ..... Ale wedlug usg 21 tyg 3 dzien. Duza rozbieznosc. Ale u mnie maluchy zawsze mniejsze byly najwazniejsze ze zdrowe.
A czas szybko leci jeszcze troche i bedziemy na finishu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry