To zależy, czy będziesz miała obrót, płacisz kartą, regularne wpływy, itd?Który bank polecacie na założenie konta ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy, czy będziesz miała obrót, płacisz kartą, regularne wpływy, itd?Który bank polecacie na założenie konta ?
Super, i jaka już dużaDziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.
Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.
Aniołek[*]8.08.2017
ŚlicznaWłaśnie wylicytowała sukienkę za 30,99 z Str co ola polecila[emoji23]
Mogę iść spac
Śliczna jestCorka szczesliwa oczywiscie[emoji3] Ogladala w skupieniu cale usg i potem opowiadala co widziala[emoji3]
A to nasza Emilcia[emoji7]
Aniołek[*]8.08.2017
Super, gratuluję [emoji106][emoji16]Ja dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką[emoji5] zdrowa i waży 322 gramy
Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]
Milego dnia i powodzenia na wizytach!
Aniołek[*]8.08.2017
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć...
Nawet nie mów, jak ten czas leci, dzisiaj w drodze do pracy właśnie o tym myślałam, przecież dopiero co robiłam test i tworzyłam suwaczek, który pokazywał jakoś 4 tydzień ciąży potem lada chwila był już 7 tydzień, potem 12 a dziś już leci 22 przecież zaraz minie 30 i ani się obejrzymy i zaczniemy zdawać relację z porodówkiW ogóle dzień dobry dzisiaj ktoś dziś wizytuje? ja jestem w łóżku i dziś zacynam 23 tydzień także do porodu jakieś 15 tygodni