reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Który bank polecacie na założenie konta ? :)
To zależy, czy będziesz miała obrót, płacisz kartą, regularne wpływy, itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.

Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, i jaka już duża :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O jejku biedactwo znow chore , dobrze że już coraz bliżej wiosny to może trochę mniej tych chorób będzie:) trzymam kciuki żeby udało się z tą lodówka coś zrobić:)

W ogóle dzień dobry dzisiaj :) ktoś dziś wizytuje? :) ja jestem w łóżku i dziś zacynam 23 tydzień także do porodu jakieś 15 tygodni :D
Nawet nie mów, jak ten czas leci, dzisiaj w drodze do pracy właśnie o tym myślałam, przecież dopiero co robiłam test i tworzyłam suwaczek, który pokazywał jakoś 4 tydzień ciąży :) potem lada chwila był już 7 tydzień, potem 12 a dziś już leci 22 :szok: przecież zaraz minie 30 i ani się obejrzymy i zaczniemy zdawać relację z porodówki :D

reklama
Do góry