Jakie śliczneBTW do mnie przyszły zakupy z Lullalove, komplet, czapeczka, pielusza-przytulak, i 2 x otulacze bambusowe, grubszy i cieńszy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie śliczneBTW do mnie przyszły zakupy z Lullalove, komplet, czapeczka, pielusza-przytulak, i 2 x otulacze bambusowe, grubszy i cieńszy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedna, u Ciebie to dopiero szok dla organizmu...Wyglądają bardzo apetycznie
A ja głodna....
Wypiłam glukozę, nie pozwolili mi wziąć cytryny [emoji24]
Jest mi niedobrze, ręce mi się trzesą i organizm wariuje....
Walczę z sobą, żeby nie zwymiotować... Chcę do domu [emoji20]
Ten co znalazłaś na olx to pewnie ten co ja kiedyś oglądałam Kosztuję 1000zł? Ja znalazłam fajny sklep internetowy gdzie Vulcano jest w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi Citi za 1589 złdobra widze 1517,00 nowy 3w1 hmmm to znow tez nie jakos duzo, co powiecie?
A jaki jest fotelik w zestawie?dobra widze 1517,00 nowy 3w1 hmmm to znow tez nie jakos duzo, co powiecie?
A jaki jest fotelik w zestawie?
Podasz linka?maxi cosi citi