reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Ktoras tu kiedys pisala ze ma cukrzyce chyba ciazowa lub nie i stosuje insuline. Jesli mi sie nie pomylilo to moge prosic o odzew? Mam dwa pytania a nie mam jak do doktorki zadzwonic, bo jest chwilowo na wolnym :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Witam się weekendowo :D U mnie co prawda weekend nie będzie czasem odpoczynku no ale cóż [emoji14]
Za tydzień wizyta :) Zdecydowaliśmy się na obrączki :) Takie proste jak chcieliśmy.
Zobacz załącznik 841007
Piekne,tez lubie proste obrączki.
Camarello carmela jak przyjedzie jutro wstawię zdjęcia [emoji5]️
Oooo super jaki kolor? Ja cjcialam fiolet badz roz z szarym....teraz rozgladam sie za niebieskim szarym. A tak fioletowe mi sie podobaja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę ale napisalyscie dzisiaj to raczej nie nadrobię Marysia ma porządek w szafie zrobiony jestem w szoku z ilu sukienek wyrosła wszystkie na 128,134 zostały odłożone jeszcze 140 zostały.kolory do mieszkania mamy wybrane i meble zamówione
Super, czyli bardzo aktywny dzień [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziękuję :) Takie normalne bez ozdób :) Przy pierwszym ślubie całkiem inaczej na to wszystko patrzałam, obrączki musiały być idealne, sala piękna, sukienka wow, teraz to wszystko przestało mieć znaczenie i liczy się tylko M i nasz synek [emoji173]
Ja też nie chciałam żadnych wymyślnych, nie są grube tylko to łączenie, którego prawie nie widać a w powiększaniu przeszkadza

reklama
Do góry