reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Ktoras tu kiedys pisala ze ma cukrzyce chyba ciazowa lub nie i stosuje insuline. Jesli mi sie nie pomylilo to moge prosic o odzew? Mam dwa pytania a nie mam jak do doktorki zadzwonic, bo jest chwilowo na wolnym :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Witam się weekendowo :D U mnie co prawda weekend nie będzie czasem odpoczynku no ale cóż [emoji14]
Za tydzień wizyta :) Zdecydowaliśmy się na obrączki :) Takie proste jak chcieliśmy.
Zobacz załącznik 841007
Piekne,tez lubie proste obrączki.
Camarello carmela jak przyjedzie jutro wstawię zdjęcia [emoji5]️
Oooo super jaki kolor? Ja cjcialam fiolet badz roz z szarym....teraz rozgladam sie za niebieskim szarym. A tak fioletowe mi sie podobaja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę ale napisalyscie dzisiaj to raczej nie nadrobię Marysia ma porządek w szafie zrobiony jestem w szoku z ilu sukienek wyrosła wszystkie na 128,134 zostały odłożone jeszcze 140 zostały.kolory do mieszkania mamy wybrane i meble zamówione
Super, czyli bardzo aktywny dzień [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziękuję :) Takie normalne bez ozdób :) Przy pierwszym ślubie całkiem inaczej na to wszystko patrzałam, obrączki musiały być idealne, sala piękna, sukienka wow, teraz to wszystko przestało mieć znaczenie i liczy się tylko M i nasz synek [emoji173]
Ja też nie chciałam żadnych wymyślnych, nie są grube tylko to łączenie, którego prawie nie widać a w powiększaniu przeszkadza

reklama
Do góry