reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie dalej dziewczynka [emoji16] 400g , łożysko tam gdzie trzeba w tym tygodniu [emoji16] w domu wrzucę zdjęcie [emoji16] szyjka w porządku

f2w39n7303c24ozn.png
Super, no i już duża :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png
Michałek, wody, piersi, itd... Wszystko waży ;)
Ale najważniejsze, że zdrowy i ładnie rośnie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie 5 kg na plusie :D mam 52 kg :o nigdy 50 kg nie miałam aaaaa

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
50kg ważyłam ostatnio na studiach ;)
Teraz trzymałam się koło 60, ale rozmiarowo (spodnie, itd) praktycznie te same co wtedy - lata treningów, i mięśni przybyło...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam w 167 i 2 tygodnia temu 76.4 na wadze i lekaza przytulal w czasie ciazy 3.9kg ale teraz pójdzie szybko mój M mówi ze jestem strasznie gruba A cycki to cysterny z mlekiem tam chyba dziecko się schował bo zuszek mały zrobiłam się gruba a stanika wogule nie mogę znalesc bo mam 80 g teraz albo h

3jgxskjo51j6485i.png

Jakakolwiek nie była by rzeczywistość, to za takie komentarze bym chyba zabiła...

Co do staników - panache, cleo, albo nasza polska melissa (ma inną rozmiarówkę, ale tabelka na stronie jest ok) - mam obecnie 65K od nich i jest ok :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jejku 60 kg wazylam 2 lata temu... I w ciagu półtora roku 20 kg do przodu a jadlam jak zawsze.Lekarz twierdzi ze wina hormonow po ciazy będę latac po lekarzach

0d1ysek2lswwmhul.png
Koniecznie - tarczyca itd też może dawać takie skutki uboczne...
Ale od września wszystkie zaczynamy dbać o linię i później będziemy laski :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry