Super, no i już duża [emoji106]U mnie dalej dziewczynka [emoji16] 400g , łożysko tam gdzie trzeba w tym tygodniu [emoji16] w domu wrzucę zdjęcie [emoji16] szyjka w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, no i już duża [emoji106]U mnie dalej dziewczynka [emoji16] 400g , łożysko tam gdzie trzeba w tym tygodniu [emoji16] w domu wrzucę zdjęcie [emoji16] szyjka w porządku
Michałek, wody, piersi, itd... Wszystko ważyZ Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie
Zdecydowanie nie czytaj!internet w cąży powinien być zakazany, właśnie wyczytałam sączenie wód płodowych :roll: i teraz chodzę do wc i sprawdzam co się tam dzieje
50kg ważyłam ostatnio na studiachU mnie 5 kg na plusie mam 52 kg nigdy 50 kg nie miałam aaaaa
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ooo dziękuję :*Kurde :/ Wydaje mi się że tak robiłam, ALE teraz nie dam sobie uciąć ręki :/
@oliwka_11, powodzenia na wizycie!
Ola, proszę Link do: Macica w ciąży
Aleeee ładne [emoji7]
Długie są dość
Ja kupiłam tylko jedna paczkę
A jaki wózek? Pochwal sięA no i wozek bede miała prawdopodobnie w sobotę wiec pierwszy zakup bedzie
Chwilka moment i będzie kg [emoji16][emoji16]Super, no i już duża [emoji106]
Zdecydowanie to nie jest dużo [emoji106]Matko a mi sie wydaje ze te 2 kg to duzo [emoji13]
Ja mam w 167 i 2 tygodnia temu 76.4 na wadze i lekaza przytulal w czasie ciazy 3.9kg ale teraz pójdzie szybko mój M mówi ze jestem strasznie gruba A cycki to cysterny z mlekiem tam chyba dziecko się schował bo zuszek mały zrobiłam się gruba a stanika wogule nie mogę znalesc bo mam 80 g teraz albo h
Koniecznie - tarczyca itd też może dawać takie skutki uboczne...Jejku 60 kg wazylam 2 lata temu... I w ciagu półtora roku 20 kg do przodu a jadlam jak zawsze.Lekarz twierdzi ze wina hormonow po ciazy będę latac po lekarzach