reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Tak, też w św. Zofii.

Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie ;)
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze poranny ptaszku trzymam kciuki zebys dala rade. Jakbys spala do bys glodu tak nie czula....no ale z ciebie zaden spioch.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Bebetto Vulcano :) A Nico plus to wersja z gondolką? Bo normalnie z tego co kojarzę Nico to spacerówki tylko :)
Bo wlasnie Nico PLUS sa z gondola i fotelikiem :) Zwykle same spacerowe. Tez tak myslalam ale pogrzebalam, poczytalam i sie dowiedzialam. Fotelik tylko chce dokupic inny, nie ten z zestawu, bo mnie nie przekonuje.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Do góry