kinga30
Fanka BB :)
Już poprawione tak to jest jak się je i wstawiaBardzo ciekawy wózek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już poprawione tak to jest jak się je i wstawiaBardzo ciekawy wózek
Tak, też w św. Zofii.Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?
Tak Bebetto Vulcano A Nico plus to wersja z gondolką? Bo normalnie z tego co kojarzę Nico to spacerówki tylko A pokaż jaki chcecie jeśli masz pod ręką jakąś fotkęBebetto jak sie nie myle? Tez zakupilam tylko nico plus. Kolor stelaza tez bialy i reszta szara
Jeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]
Milego dnia i powodzenia na wizytach!
Aniołek[*]8.08.2017
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć...
Oj bardzo z tego wszystkiego rozbolał mnie brzuch i potem leżałam dzisiaj bym chciała Kacpra szafę zrobić ale nie wiem czy zdaze bo teście przyjezdzajaSuper, czyli bardzo aktywny dzień [emoji106]
Bo wlasnie Nico PLUS sa z gondola i fotelikiem Zwykle same spacerowe. Tez tak myslalam ale pogrzebalam, poczytalam i sie dowiedzialam. Fotelik tylko chce dokupic inny, nie ten z zestawu, bo mnie nie przekonuje.Tak Bebetto Vulcano A Nico plus to wersja z gondolką? Bo normalnie z tego co kojarzę Nico to spacerówki tylko
Bardzo ładny
oby poszło gładko!Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć...