reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Bo wlasnie Nico PLUS sa z gondola i fotelikiem :) Zwykle same spacerowe. Tez tak myslalam ale pogrzebalam, poczytalam i sie dowiedzialam. Fotelik tylko chce dokupic inny, nie ten z zestawu, bo mnie nie przekonuje.

xrotgov3q3o4y33i.png
My kupujemy od razy z fotelikiem Maxi Cosi Citi, te ze standardowego zestawu mnie wcale nie przekonują. A jaki chcecie kolor wózka?

Dziękuję [emoji9]

reklama
Fajna. Podaj link proszę.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Przedmioty użytkownika Vestida - Allegro.pl duzo licytacji i rozmiarow a sukienki ciązowe :D

Ja dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką☺ zdrowa i waży 322 gramy

gratulacje !!!

Trzymam dyżur nocny...
Ktoś nie ma gofrownicy? Proszę bardzo, będzie w lidlu
Zobacz załącznik 841000

skąd oni wiedza co potrzbujemy :p

Super [emoji106]
A gdzie będziesz rodzić?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gliwice szpital wielospecjalistyczny

super jest i tez mam go na oku i mysle ze zostaniemy przy nim

witam sie z rana ! córka moja tez jakas chora obudzila sie rano z gorączką wiec lezy w domu i nie poszla do szkoły,
moja ma 128cm ma 8 lat i noga rozmiar 29 :D i 20kg warzy chuda jak kosciotrup a ja juz z kawa w pracy dobrze ze jest piatek zamierzam tez sie zabrac za szafy w weekend jak @kinga30 :D
kto dzis wizytuje ?? trzymam kciuki !
ja ost raz bylam u mojego gina 22.01 a teraz ide 12.03 :D niezły przeskok

U mnie dzisiaj racuszki z jabłkami. :-)
Co do wagi to przybrałam 4,5kg, wzrost u mnie 177, waga obecna 62,5.
Zobacz załącznik 840960
Wyglądają bardzo apetycznie :D

A ja głodna....
Wypiłam glukozę, nie pozwolili mi wziąć cytryny [emoji24]
Jest mi niedobrze, ręce mi się trzesą i organizm wariuje....
Walczę z sobą, żeby nie zwymiotować... Chcę do domu [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png

My pewnie przy Bresso [emoji4] jestem nim zachwycona i chyba z Bebetto jest najlżejszy a dla mnie to istotne bo mieszkam na trzecim piętrze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Bresso też mi się podoba jednak M nie bardzo odpowiada eko skóra :p A jeszcze niedawno było mu wszystko jedno jaki wózek :D i mówią, że kobiety zmienne są :D

reklama
Do góry