reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wlasnie sie zorientowalam, ze to nie problem z gniazdkiem czy pradem, bo swiatlo sie swieci w lodowce[emoji53] To albo wyswietlacz albo agregat. Akurat dzis jak musze wychodzic i nie mam czasu szukac serwisu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ech, współczuję :(
Takie awarie zawsze w najgorszym momencie :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cześć dziewczyny, pamięta mnie któraś? :-) ...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Pewnie że pamiętamy :) Cieszę się, że do nas wpadłaś, trzymam kciuki, żeby maj okazał się owocny [emoji173]

Właśnie wylicytowała sukienkę za 30,99 z Str co ola polecila[emoji23]
Mogę iść spac
1519935036-dd33c86e33ab26a9-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Haha no tak misja spełniona można iść spać :D Bardzo ładna i podobna do mojej, mam nadzieję, że będziemy zadowolone :p Moja powinna dzisiaj dotrzeć, więc dam znać jak wrażenia :)

Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.

Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Gratuluję Emilki [emoji173]

Ja dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką☺ zdrowa i waży 322 gramy
Super gratulacje :)

ING też nie ma :( co za zadupie :o
Ja miałam w Millennium i byłam zadowolona :)

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie ;)
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Trzymaj się tam jakoś, mnie też pewnie to niedługo czeka :szok:

wlasnie dzwonilam do szpitala do gliwic jestem milo zaskoczona rozmową z ta moja "przyszłą" położna ktora bedzie mi odbierac porod
znieczulenie - 2 rodzaje w 90% poleca podpajęczynowe tzn zastrzyk (musi byc 4cm rozwarcia) wtedy nie czuje sie wogle bolu i wciagu 40min robi sie pelne rozwarcie do godz rodzi sie dziecko
plan porodu ustalamy szybciej czyli nie chce byc nacinana, jaki rodzaj znieczulenia chce, itddd co najwazniejsze nie czekaja z decyzja o cc w razie komplikacji tylko od razu jak cos sie dzieje biorą na stół
mam podjechac 10.03 lub 18.03 ma dyzur zobacze sobie porodówkę do tego tydz przed terminem przyjezdzam na badanie jezeli szyjka jest miekka i dziecko gotowe od razu zostawiaja na oddziele
a jezeli nie to przyjechac jak cos sie bedzie dziac i mam nie panikowac bo zdarzę napewno
bardzo mila Pani konkretnie odpowiadala na pytania tylko cena wzrosła od marca za prywatna polożną z 680,00 na 900,00 ale przynajmniej wiem ze bede w dobrych rekach
szpital wyposazony w pelny sprzet dla noworodków wiec gdyby cos sie dzialo pomoga
jezeli urodze w danym dniu do 17:00 to wychodzę za dwa dni
jezeli po 17:00 to za 3 dni oczywiscie z dzieckiem jak bedzie wszystko ok
w cenie codziennie masazysta i opieka laktacyjna
powiem wam od razu mam optymistyczne podejscie do porodu i nie moge sie doczekac hahah
Super [emoji106]
A gdzie będziesz rodzić?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry