reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Możecie polecić jakiś niedrogi podkład, który wygląda naturalnie a nie jak tapeta?
Mineralny - everyday minerarls, amalie itd - nie jest co prawda najtańszy, ale jest mega wydajny, nie uczula, i wygląda zupełnie naturalnie

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Przyszła paczka z h&m ale jestem mega zawiedziona... Jakość super ale ich rozmiar 62 jest równy z rozmiarem 56 ze smyka(a tego mam już od groma...) więc wiekszość wystawie na bazarek. Body na długi rękaw 68cm jest równy 56cm ze smyka. Te spodenki to 2x 2 pak. Jeden rozmiar 62 drugi 68 a są równe na długość i szerokość...Wrzucam fotZobacz załącznik 840909 Zobacz załącznik 840910 Zobacz załącznik 840911 Zobacz załącznik 840912 Zobacz załącznik 840913 Zobacz załącznik 840914 Zobacz załącznik 840915 y. Chetnie sie części pozbędę.
Śliczne te rzeczy, ale widać, że oni ogólnie nie trzymają się rozmiarów... Raz mniejsze, raz większe :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji5]️. No stopa 8 letniego dziecka jest już calkiem spora, moja nosi 35 rozmiar buta ale podobno jest wysoka ciuchy kupuje 146.
Kinia 35 to normalna stopa przy takim wzroscie. U mnie starszaki 37 juz nosza. Bartek 28 skonczyl 10 lat a teraz 15 marca Oliwia 11. I wlasnie zastanawiam sie czy nie bed miec stop-lopat. Bo ja mam 37.

Witam z rana mam lenia a tu trzeba mlodego do szkoly ogarnac.
Trzymam kciuki za wizytujace dzis. Wczoraj bylo nas duzo ale wrocilysmy z dobrymi wiadomosciami i tak ma byc juz do konca.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia 35 to normalna stopa przy takim wzroscie. U mnie starszaki 37 juz nosza. Bartek 28 skonczyl 10 lat a teraz 15 marca Oliwia 11. I wlasnie zastanawiam sie czy nie bed miec stop-lopat. Bo ja mam 37.

Witam z rana mam lenia a tu trzeba mlodego do szkoly ogarnac.
Trzymam kciuki za wizytujace dzis. Wczoraj bylo nas duzo ale wrocilysmy z dobrymi wiadomosciami i tak ma byc juz do konca.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy takim wzroście to tak tylko wzrost podobno wysoki. Bo ona w lipcu 8 lat skończy ☺️ ale ja też wysoka i jak miałam 11lat to już tez miałam 37,38 a teraz mam 40 więc spokojnie ☺️ a no i mając 11 lat już miałam 164 wzrostu ☺️

Kurde, współczuję :(

@Jola92, a czemu nie wymienisz albo nie zwrócisz...?

@_agnieszka_ super! Nie pamiętam, miałaś przeczucie że dziewczynka?
Tak, miałam przeczucie że to dziewczynka jak tylko pomyślałam, że jestem w ciąży :D

Miałam silne plamienie implantacyjne - w aplikacji odnotowałam jako normalną @, choć mniej obfita - ale to akurat zarzuciłam na karb treningu maratońskiego... Biegnę sobie w lesie tydzień po @, coś ciężko mi się biegnie, i nie stąd ni zowąd przychodzi mi do głowy myśl, że w ciąży jestem, i że to będzie dziewczynka - Hania - takie myśli po iluś km biegu ;)
Następnego dnia rano zrobiłam test, i był pozytywny :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry