Nonkatoja
Fanka BB :)
No właśnie u mnie od tego się zaczęło[emoji12] a teraz nie śpię. Dobrze, że na drzemce Młodego w dzień będę mogę się przespać.Hahaha na mnie "PEŁNIA" pęcherza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie u mnie od tego się zaczęło[emoji12] a teraz nie śpię. Dobrze, że na drzemce Młodego w dzień będę mogę się przespać.Hahaha na mnie "PEŁNIA" pęcherza
Ja już myślę że po południu będę zombi, a moj już nie śpi w dzień ;/No właśnie u mnie od tego się zaczęło[emoji12] a teraz nie śpię. Dobrze, że na drzemce Młodego w dzień będę mogę się przespać.
Moje maleństwo jest grzeczne [emoji23]U mnie w brzuszkowie nie raz taka imprezka w nocy że spać nie mogę
aż dziwne że potrafi mnie obudzić w 22tc... Co będzie dalej aaaaaaaa [emoji14] chyba że okaże się silnym chłopcem <3 mamusia kocha
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam nadzieję, że smakowało@_agnieszka_ Ostatnio do mnie wysyłałaś chyba jakieś wegańskie fluidy Wczoraj dorwałam w lidlu pięknego, dorodnego kalafiora i dizś na obiad robię wegańskie kalafiorowe curry
Dobrze, ze juz po zapaleniu oskrzeli, oby i kaszel szybko minął [emoji106]Czesc dziewczyny! Ja juz wróciłam do świata żywych! Zapalenie oskrzeli minelo zostal tylko kaszel... W poniedziałek mialam polowkowe i na szczescie wszystko w porządku. A zaraz jade do swojego lekarza na kontrolę[emoji4][emoji4]
Od wtorku jestem sama... Maz mnie opuscil i pojechał na poligon więc do 23go dni będą sie strasznie ciągnąc[emoji53]
Sama kiełkuję w słoiku, ale to i tak nie to samo, co plasterek na kanapceJa zimą kupuję kiełki rzodkiewki, smakują właśnie jak taka ostra piekąca rzodkiewka
Szkoda, że nie uda mu się przyjechać wcześniejDzień Dobry. U mnie dzisiaj -15 aż się nie chce wychodzić spod kołdry.
Do tego zadzwonił K i musimy przelozyc połówkowe z 9ego na 16ego bo nie uda mu się zjechać tydzień wcześniej. Ale dzięki temu dowiedziałam się, że nie nagrywają filmików z USG. Mam jeszcze dzwonic dopytać czy na pewno po godzinie.16:00. No nic, będę szukać gdzie indziej wrazie czego.. a płeć poznam 12ego na wizycie, szkoda że bez K