reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha na mnie "PEŁNIA" pęcherza :D
No właśnie u mnie od tego się zaczęło[emoji12] a teraz nie śpię. Dobrze, że na drzemce Młodego w dzień będę mogę się przespać.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie ;)
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie w brzuszkowie nie raz taka imprezka w nocy że spać nie mogę :o
aż dziwne że potrafi mnie obudzić w 22tc... Co będzie dalej aaaaaaaa [emoji14] chyba że okaże się silnym chłopcem :) <3 mamusia kocha :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Moje maleństwo jest grzeczne [emoji23]
Szaleje rano, w ciągu dnia, po południu, ale tak wieczorem to już spokojnie idzie spać, żeby mamusia się wyspała [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ☺️. No stopa 8 letniego dziecka jest już calkiem spora, moja nosi 35 rozmiar buta ale podobno jest wysoka ciuchy kupuje 146.

Czesc dziewczyny! Ja juz wróciłam do świata żywych! Zapalenie oskrzeli minelo zostal tylko kaszel... W poniedziałek mialam polowkowe i na szczescie wszystko w porządku. A zaraz jade do swojego lekarza na kontrolę[emoji4][emoji4]
Od wtorku jestem sama... Maz mnie opuscil i pojechał na poligon więc do 23go dni będą sie strasznie ciągnąc[emoji53]

0d1ysek2lswwmhul.png
Dobrze, ze juz po zapaleniu oskrzeli, oby i kaszel szybko minął [emoji106]

A do 23 szybko zleci, zobaczysz...
No i gratuluję polowkowych :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzień Dobry. U mnie dzisiaj -15 :o aż się nie chce wychodzić spod kołdry.
Do tego zadzwonił K i musimy przelozyc połówkowe z 9ego na 16ego :( bo nie uda mu się zjechać tydzień wcześniej. Ale dzięki temu dowiedziałam się, że nie nagrywają filmików z USG. Mam jeszcze dzwonic dopytać czy na pewno po godzinie.16:00. No nic, będę szukać gdzie indziej wrazie czego.. a płeć poznam 12ego na wizycie, szkoda że bez K :(
Szkoda, że nie uda mu się przyjechać wcześniej :(
Ale - możesz 12-go nie chcieć poznać płci, żebyscie się dowiedzieli razem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry