Ja też uwielbiam stopy dziecka Duża wygląda, jaki rozmiar butów nosi?Pomimo ze ta stopa ma prawie 8 lat, nadal dla mnie najpiękniejsza [emoji173]️
Dobranoc!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Veraska
Fanka BB :)
Gratulacje ;-)Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale troche bylo do ogarniecia.
Bedziemy mieli Emilke[emoji3]
Corcia zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu i odpowiedniej wielkosci. Wazy 457g[emoji5]
Lozysko na tylnej scianie, wysoko, ilosc wod plodowych odpowiednia. Szyjka ok, zamknieta.
Aniołek[*]8.08.2017
Veraska
Super, gratuluję :-)Ja dopiero niedawno dotarłam do domu po badaniach ale jestem przeszczesliwa. Dziewczynka została dziewczynką☺ zdrowa i waży 322 gramy
ani_anita
Skąd oni w tym lidlu wiedzą o naszych zachciankach? [emoji14]Trzymam dyżur nocny...
Ktoś nie ma gofrownicy? Proszę bardzo, będzie w lidlu
Zobacz załącznik 841000
Nonkatoja
Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.To nie jest takie proste, o ile dobrze pamiętam z mikrobiologii Tak mi w każdym razie radziła położna ze szkoły rodzenia, w szpitalu też położne pilnowały, żeby nie kłaść noworodków na niczym "szpitalnym", tylko zawsze podkładać własną pieluszkę, rożek etc.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?
Agatka29
U nas w szpitalu ,wszystkie noworodki zaraz po porodzie jeśli nie ma komplikacji się kanguruje,właśnie dlatego żeby nie łapały bakteri szpitalnych ,tylko nasze rodziców, i to samo jak piszesz z pieluszkami,kazała mężowi czy mi pod bluzkę,Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?
Nonkatoja
Haha... Chyba pełnia tak na mnie działa [emoji23]No patrz nie tylko ja nie śpię ;D
reklama
Podziel się: