reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No widzisz i babsko widziało, że coś pika i nie raczyła mi zrobić dopochwowego usg tylko odesłała mnie z kwitkiem :( Nie ważne, że ja od tego czasu się martwię i zastanawiam czy wszystko jest ok.
A teraz jak pojdziesz to w ktorym tygbi dniu bedziesz? Ja bylam 7 tyg 3 dni.Tak u mnie elasnie tak wygladalo.

reklama
Cześć dziewczynki, ja już też po śniadaniu zjadłam bułkę z pomidorkiem, ale już czuje głód i jak nic wsunęła bym drugą :D

Dziewczyny te ktore biorą zastrzyki z heparyny bierzecie wapno?

Nie, nic mi lekarz na ten temat nie wspominał. Biorę też acard codziennie
Z suplementów przypomniał tylko o kwasie foliowym.

Hej dziewczyny dopisuje się do was. Dziś zrobiłam test, z miesiączki wychodzi mi 31 lipiec :-) :) mam już 6 letniego synka. Trochę się boję bo we wrześniu poronilam ale jestem dobrej myśli. Dziś bądź jutro przypada mi dzień okresy więc to bardzo wcześnie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej się umówić do lekarza? mój przyjmuje poniedzialki i czwartki i nie wiem czy lepiej 6t0d czy 6t4d? Nie chce by za wcześnie a znowu pomiędzy tymi datami są Mikołajki i jakby było serduszko to chciałam zrobić prezent synkowi. Czy u was 6t0d było już pikanie?

Ja byłam na wizycie w 6t5d i nie było widać serca. W poprzedniej ciąży podobnie, drugą wizytę miałam wtedy jakoś w okolicach 9 tygodnia i wtedy już wszystko było.

Nie do końca się orientuję z tymi tygodniami. Na wizycie lekarz mi powiedział, że to 6t5d, więc byłam w 6 czy 7 tygodniu wtedy?

Ja mam 6tydz3 dzień i mdlosci jutro wizyta wkonccccuuu
Ja w pierwszej ciazy miała apetyt od początku nonstop jadłam tez skończyłam na+30[emoji23] naszczescie wróciłam do swojej wagi sprzed ciazy chociaż brzuszek już nie ten
A teraz nie mam apetytu kompletnie na nic zjem trochę i od razu jestem pełna wogole mam wrzenie ze ta ciąża jest zupełnie inna niż z córka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się i ja :) dopiero wstałam, miałam odpoczywać to się stosuje do zaleceń lekarza [emoji23] śniadanko dostałam pod nos :D i już się denerwuję dzisiejszą wizytą.. Dopiero 10 a gdzie do 17.30 :o

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie, nic mi lekarz na ten temat nie wspominał. Biorę też acard codziennie
Z suplementów przypomniał tylko o kwasie foliowym.

Ja byłam na wizycie w 6t5d i nie było widać serca. W poprzedniej ciąży podobnie, drugą wizytę miałam wtedy jakoś w okolicach 9 tygodnia i wtedy już wszystko było.

Nie do końca się orientuję z tymi tygodniami. Na wizycie lekarz mi powiedział, że to 6t5d, więc byłam w 6 czy 7 tygodniu wtedy?
Niby lekarze liczą skończone tygodnie, czyli byłaś w 6 ale tak na logikę to prawie kończyłaś 7 tydzień :)

reklama
Hej dziewczyny nie wiem co robić, przy podcieraniu zobaczyłam parę, dosłownie 3 kropelki śluzu brunatnego i zaczęłam schizować, poza tym boli mnie brzuch od rana :(

Do góry