reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się i ja :) dopiero wstałam, miałam odpoczywać to się stosuje do zaleceń lekarza [emoji23] śniadanko dostałam pod nos :D i już się denerwuję dzisiejszą wizytą.. Dopiero 10 a gdzie do 17.30 :o

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będzie dobrze :) ja pewnie jutro od rana będę wariować bo wizyta o 15:30 :)

reklama
Hej dziewczyny nie wiem co robić, przy podcieraniu zobaczyłam parę, dosłownie 3 kropelki śluzu brunatnego i zaczęłam schizować, poza tym boli mnie brzuch od rana :(
Ja w sobotę też miałam nitkę taką jakby zabarwioną na brązowo różowy kolor, ale to tylko w sobotę 2 razy zauważyłam i od tego czasu jest ok. Też się oczywiście denerwowałam ale M mnie uspokajał, że na pewno jest ok i nie ma co panikować. Na pewno u Ciebie też jest ok :) Brzuch też mnie pobolewa, tzn tak bardziej kłuje w okolicach gdzie jest groszek.

Oj dziewczynki, szybko wam zleci do wizyty [emoji14] ja jeszcze muszę czekać do kolejnego wtorku godz. 20:40 :( to dopiero długo ;)
Sikulinda, ja bym pewnie wybrala się jak najszybciej do lekarza..

Muszę się czymś zająć do popołudnia a że nie mogę nic konkretnego i ciężkiego robić to chyba zajmę się leżeniem :D oj żarty się mnie dziś trzymają :D ciekawe jak długo

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]

Muszę się czymś zająć do popołudnia a że nie mogę nic konkretnego i ciężkiego robić to chyba zajmę się leżeniem :D oj żarty się mnie dziś trzymają :D ciekawe jak długo

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Bardzo dobrze, że masz dobry humor :) Na pewno po wizycie będzie jeszcze lepszy :)

Też masz termin na 9 lipca?

reklama
Do góry