reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się i ja :) dopiero wstałam, miałam odpoczywać to się stosuje do zaleceń lekarza [emoji23] śniadanko dostałam pod nos :D i już się denerwuję dzisiejszą wizytą.. Dopiero 10 a gdzie do 17.30 :o

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będzie dobrze :) ja pewnie jutro od rana będę wariować bo wizyta o 15:30 :)

reklama
Hej dziewczyny nie wiem co robić, przy podcieraniu zobaczyłam parę, dosłownie 3 kropelki śluzu brunatnego i zaczęłam schizować, poza tym boli mnie brzuch od rana :(
Ja w sobotę też miałam nitkę taką jakby zabarwioną na brązowo różowy kolor, ale to tylko w sobotę 2 razy zauważyłam i od tego czasu jest ok. Też się oczywiście denerwowałam ale M mnie uspokajał, że na pewno jest ok i nie ma co panikować. Na pewno u Ciebie też jest ok :) Brzuch też mnie pobolewa, tzn tak bardziej kłuje w okolicach gdzie jest groszek.

Oj dziewczynki, szybko wam zleci do wizyty [emoji14] ja jeszcze muszę czekać do kolejnego wtorku godz. 20:40 :( to dopiero długo ;)
Sikulinda, ja bym pewnie wybrala się jak najszybciej do lekarza..

Muszę się czymś zająć do popołudnia a że nie mogę nic konkretnego i ciężkiego robić to chyba zajmę się leżeniem :D oj żarty się mnie dziś trzymają :D ciekawe jak długo

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]

Muszę się czymś zająć do popołudnia a że nie mogę nic konkretnego i ciężkiego robić to chyba zajmę się leżeniem :D oj żarty się mnie dziś trzymają :D ciekawe jak długo

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Bardzo dobrze, że masz dobry humor :) Na pewno po wizycie będzie jeszcze lepszy :)

Też masz termin na 9 lipca?

reklama
Do góry