reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny [emoji110] zaciskam za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

Wczoraj poczyniłam pierwsze zakupy ślubno komunijne :D Kupiłam buty. Jestem zadowolona, że cokolwiek udało mi się znaleźć z moją dużą stopą [emoji14] Do tego zostałam mile zaskoczona, bo przy kasie okazało się, że butki są tańsze o 20% więc wyszły mnie 64 zł :) Chciałam lakierkowane ale chyba nie jest mi dane bo wszystkie są mi za ciasne :( Wstąpiliśmy też do Auchan i kupiliśmy 2 body za 15zł i w H&M Marcin dopadł komplecik, który musiał kupić [emoji14] Przepraszam za marną jakość zdjęć, ale robiłam je wczoraj wieczorem na szybko przy sztucznym świetle.
Zobacz załącznik 840871
Zobacz załącznik 840872
Zobacz załącznik 840873
Zobacz załącznik 840874
Wszystko super, ale komplecik mega [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Matko tak wcześnie a tyle nadrabiania. Witam i trzymam kciuki za wszystkie wizyty☺️ faktycznie jak sie czyta o niektórych przypadkach to człowiek sobie pomysli przecież to tez może spotkać mnie....ale ja ogolnie to bym musiała się odlaczyc od wszystkiego bo nie tylko na forum slysze i widze☺️

Popieram Kiniu. Bo my podobne bardzo jesteśmy do siebie pod tym względem. Jakbym nie czytała tutaj niektórych rzeczy to pewnie sama bym w Internecie to wyczytyla, albo usłyszała od kogoś. Myślę , że niektóre historie mogą tak na prawdę sytuacje uratowac bo np ja wielu rzeczy niewiem a niektóre opowieści mogą być przestroga i człowiek wie na co zwracać uwagę czy na co się absolutnie niegodzic. Ale oczywiście to zależy od człowieka I szanuje każda decyzję :) każdy robi tak jak uważa za słuszne :)

@SzczęśliwaCiężarna moj czesiek jak za szybko je suchą karmę to po 5 min wyrzyga i je jeszcze raz juz powoli no ekonomiczny pies hahahahaha
Mój jak się nawtrynia na raz to też , ale zdarza mu się tez wymiotowac sama zólcia [emoji39] śmieje się, że oczyszcza się jak kot :) ale myślę, że mu kosci nie podpasowaly co je dwa dni temu dostał z zupy

f2w39n7303c24ozn.png

A ja mam pytanie, do kobitek które PRZYBIERAJA na wadze teraz w ciąży ( bo tak wiem, niektóre jeszcze są nadal na minusie [emoji16]) :) ile przybieracie tygodniowo?

f2w39n7303c24ozn.png

Moja lekarka mówi że teraz 0.5 kg na tydzień to tak optymalnie jest :) ostatnio byłam 1 kg grubsza więc idealnie , ale był też tydzień gdzie przytylam 3 kg w 2 tygodnie i lekarka powiedziała , że tez Oki :) więc pewnie też zależy ile wody się zbiera , ile maluszek przybiera wkoncu to nie tylko sam fecior nam rosnie :D:D a teraz od kiedy ten mój brzuszek jakiś taki mniejszy to czuje się też ogólnie lżejsza więc nie wiem czy to wcześniej woda poprostu nie była ale nie wchodzę na wagę w domu bo Ona i tak pokazuje co chce zależy od jej nastroju buahahahaha :D

Wczoraj prawie kupiliśmy wózek [emoji28] weszliśmy do toysrus i tam X-lander x-move w promocji, nie wiem czy to była ostatnia sztuka czy co, że taka fajna cena (na stronie jest w promocji ale o kilka stówek droższy), na żywo jak nim pojeździłam to super, kolor ekstra, na żywo dużo fajniejszy niż na necie, gondolka 250zł a spacerówka 1100zł :) Aż mnie dalej kusi [emoji14] Tylko nie wiem czy adaptery do gondoli i cała reszta (torba, moskiriera itp były w cenie) Ale na prawdę śliczny.
Zobacz załącznik 840876
Zobacz załącznik 840877
Ola ten X Lander jest świetny, też nad nim jeszcze myślę i chyba dziś wpadnę do Toysa zobaczyć czy i u mnie jest taka promocja bo cena rewelacyjna jak na nowy wózek [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Mój jak się nawtrynia na raz to też , ale zdarza mu się tez wymiotowac sama zólcia [emoji39] śmieje się, że oczyszcza się jak kot :) ale myślę, że mu kosci nie podpasowaly co je dwa dni temu dostał z zupy

f2w39n7303c24ozn.png

Ja miałam kiedyś pieska to też biedny często wymiotowal kości mu niedawalismy bo to odrazu wymiotowal , ale czasami na dworze gdzieś coś złapał i szybko zjadł to później parę dni go męczyło też tako delikatny był , ale przekochany :)

Moja lekarka mówi że teraz 0.5 kg na tydzień to tak optymalnie jest :) ostatnio byłam 1 kg grubsza więc idealnie , ale był też tydzień gdzie przytylam 3 kg w 2 tygodnie i lekarka powiedziała , że tez Oki :) więc pewnie też zależy ile wody się zbiera , ile maluszek przybiera wkoncu to nie tylko sam fecior nam rosnie :D:D a teraz od kiedy ten mój brzuszek jakiś taki mniejszy to czuje się też ogólnie lżejsza więc nie wiem czy to wcześniej woda poprostu nie była ale nie wchodzę na wagę w domu bo Ona i tak pokazuje co chce zależy od jej nastroju buahahahaha :D
No właśnie ja potrafię przez 3tygodnie przybrac 1.5kg, ale czasem jest tak, że tydzień nic a w 3 dni pół kg lub więcej... I mnie to przeraża [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja miałam kiedyś pieska to też biedny często wymiotowal kości mu niedawalismy bo to odrazu wymiotowal , ale czasami na dworze gdzieś coś złapał i szybko zjadł to później parę dni go męczyło też tako delikatny był , ale przekochany :)
Mój ogólnie na łóżko ma np. Zakaz bo jest prezes i później myśli, że mu się wszystko należy , ale czasem mu pozwolę i np. Teraz tak w mieszkaniu chłodno , że leży między mną i partnerem pod kołdrą [emoji16] a odkrecilam kaloryfer bo jak psu zimno z taka ilością futra to musi być zimno [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry