reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
hej hej ja tez witam sie marcowo wkonccccuuuu!!!
u nas zimno snieg ale swieci slonce a pogoda pokazuje ze w od sb już bedzie +4

ja tez dzis nie moglam za bardzo spac budzilam sie co chwile,

dziwczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty konciecznie napiszcie od razu po !!
@olaaa7 gratulacje zakupów :D ja jeszcze nie bylam na zywo ogladac zadnego wozka ale dlatego ze znajac mnie wyszlabym z kupionym juz :p

dzis dzwonie do potencjalne przyszlej poloznej ktora bedzie przy porodzie :D trzymajcie kciuki zeby nasza rozmowa od poczatku szla w dobrym kierunku

co do porodu ja nie mysle nie boje sie wwiem ze musi to potrwac ale nagroda bedzie miala ponad 3 kg :d i to mnie motywuje a wiem po sobie ze jak sie ogarne i nie bede panikowac to dam rade jak za pierwszym razem

To już dziś! Powodzenia, kciuki zaciskam [emoji110] Na pewno wszystko będzie dobrze :) Już nie mogę się doczekać kto tam w brzuszku mieszka :)
Nie jesteś dziwna :) Poród owszem bardzo boli, ale mimo wszystko jest to tak magiczna i niesamowita chwila, że warto to przeżyć :) Nie wiem czy cokolwiek w życiu innego wywołało u mnie aż takie emocje :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Wczoraj prawie kupiliśmy wózek [emoji28] weszliśmy do toysrus i tam X-lander x-move w promocji, nie wiem czy to była ostatnia sztuka czy co, że taka fajna cena (na stronie jest w promocji ale o kilka stówek droższy), na żywo jak nim pojeździłam to super, kolor ekstra, na żywo dużo fajniejszy niż na necie, gondolka 250zł a spacerówka 1100zł :) Aż mnie dalej kusi [emoji14] Tylko nie wiem czy adaptery do gondoli i cała reszta (torba, moskiriera itp były w cenie) Ale na prawdę śliczny.
Zobacz załącznik 840876
Zobacz załącznik 840877
Bardzo ładny :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja to jestem chyba jakaś dziwna bo ja to na poród się cieszę :D Szczerze to nie mogę się już doczekać aż się zacznie :)

Śliczności [emoji173] Gratulacje :)

Oj ale mi posłodziłaś [emoji4] Dziękuję [emoji9]
Ja też się cieszę na ta myśl i czekam [emoji16] bo myślę , że już będzie Maluszek po drugiej stronie brzucha [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry