reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
hej hej ja tez witam sie marcowo wkonccccuuuu!!!
u nas zimno snieg ale swieci slonce a pogoda pokazuje ze w od sb już bedzie +4

ja tez dzis nie moglam za bardzo spac budzilam sie co chwile,

dziwczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty konciecznie napiszcie od razu po !!
@olaaa7 gratulacje zakupów :D ja jeszcze nie bylam na zywo ogladac zadnego wozka ale dlatego ze znajac mnie wyszlabym z kupionym juz :p

dzis dzwonie do potencjalne przyszlej poloznej ktora bedzie przy porodzie :D trzymajcie kciuki zeby nasza rozmowa od poczatku szla w dobrym kierunku

co do porodu ja nie mysle nie boje sie wwiem ze musi to potrwac ale nagroda bedzie miala ponad 3 kg :d i to mnie motywuje a wiem po sobie ze jak sie ogarne i nie bede panikowac to dam rade jak za pierwszym razem

To już dziś! Powodzenia, kciuki zaciskam [emoji110] Na pewno wszystko będzie dobrze :) Już nie mogę się doczekać kto tam w brzuszku mieszka :)
Nie jesteś dziwna :) Poród owszem bardzo boli, ale mimo wszystko jest to tak magiczna i niesamowita chwila, że warto to przeżyć :) Nie wiem czy cokolwiek w życiu innego wywołało u mnie aż takie emocje :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Wczoraj prawie kupiliśmy wózek [emoji28] weszliśmy do toysrus i tam X-lander x-move w promocji, nie wiem czy to była ostatnia sztuka czy co, że taka fajna cena (na stronie jest w promocji ale o kilka stówek droższy), na żywo jak nim pojeździłam to super, kolor ekstra, na żywo dużo fajniejszy niż na necie, gondolka 250zł a spacerówka 1100zł :) Aż mnie dalej kusi [emoji14] Tylko nie wiem czy adaptery do gondoli i cała reszta (torba, moskiriera itp były w cenie) Ale na prawdę śliczny.
Zobacz załącznik 840876
Zobacz załącznik 840877
Bardzo ładny :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja to jestem chyba jakaś dziwna bo ja to na poród się cieszę :D Szczerze to nie mogę się już doczekać aż się zacznie :)

Śliczności [emoji173] Gratulacje :)

Oj ale mi posłodziłaś [emoji4] Dziękuję [emoji9]
Ja też się cieszę na ta myśl i czekam [emoji16] bo myślę , że już będzie Maluszek po drugiej stronie brzucha [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry