reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie , nie to chyba normalne bo też mam takie różne skoki:D
Dziecko waży ok 400gram a ja mam 3kg na plusie ( ogólnie wiem, że nie jest to dużo, ale teraz tempo mam ekspresowe i to szybko ulega zmianie) i tak myślę czy to aż 400gram wody i krwi tygodniowo przybywa [emoji39] bo przecież dziecko przez tydzień tylko 100gram

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mój ogólnie na łóżko ma np. Zakaz bo jest prezes i później myśli, że mu się wszystko należy , ale czasem mu pozwolę i np. Teraz tak w mieszkaniu chłodno , że leży między mną i partnerem pod kołdrą [emoji16] a odkrecilam kaloryfer bo jak psu zimno z taka ilością futra to musi być zimno [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Mój miał poduszkę swoją i pod jedna kołdrą spaliśmy czasami przechodził do stóp jak mu bylo za gorąco :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4][emoji4]
Ja dziś idę odebrać ciuszki dla małego. Jedna dziewczyna wystawiła na grupie na FB komplecik z H&M i powysyłała mi zdjęcia wszystkiego co ma. W taki oto sposób odbieram dziś około 25 rzeczy tylko po jej synku, wszystkie H&M za 100zł [emoji2] rekin biznesu [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziecko waży ok 400gram a ja mam 3kg na plusie ( ogólnie wiem, że nie jest to dużo, ale teraz tempo mam ekspresowe i to szybko ulega zmianie) i tak myślę czy to aż 400gram wody i krwi tygodniowo przybywa [emoji39] bo przecież dziecko przez tydzień tylko 100gram

f2w39n7303c24ozn.png

Ogólnie wody w organizmie też pewnie chyba Karla pisała, że przy samym porodzie przez wodę w organizmie straciła 10 kg także myślę że to to :D

Jak cokolwiek się zaczniesz to tylko powiedz ze chcesz znieczulenie wtedy położna wie do którego momentu może podać z tego co ja pamietam do 4 cm rozwarcia mi nie zdążyli bo nie było anestezjologa w szpitalu swoją droga nienwiem jak to możliwe ...
Ale szczerze ja byłam tak zdesperowana żeby urodzić ze już mi wszystko jedno było z z nieczuleniem w takich chwilach człowiek skupia się tylko na tym żeby już mieć dziecko przy sobie

16udyx8di9hvrs5t.png
Taaa, nie ma to jak lekarze wychodzący na dyżurach..

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry