reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Ja tez cos od 2.00 spac nie moglam. Mam nadzieje, ze zaraz sie jeszcze przespie.
Corka pietwsze co powiedziala po przebudzeniu to: " dzis jest moj najlepszy dzien"[emoji3]

Powodzenia na wszystkich wizytach i polowkowych!!!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Kochana [emoji16][emoji1] tak się cieszy [emoji16] oby to byl dla nas wszystkich taki super dzień [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witam się marcowo :D w końcu! Byle do wiosny :)

A czujesz czasem pobolewanie jak na miesiączkę ? Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży. A czuje tak od kilku dni , ale nie ciągle.
Ja tak miałam przez ostatnie dni, ogólnie czuję już taką ciężkość w brzuszku.

Hmmm... Skoro beta wczoraj nic nie pokazala to test dzisiaj chyba też nic nie da. Zrobię w sobotę dopiero, będzie wtedy 29 dc. @ napewno jeszcze nie będzie bo mam brać dupasthon aż do niedzieli.

Ja robiłam test 30dc albo 29.. właśnie pomóżcie, jak w końcu powinno się liczyć dnie cyklu i ciąży? skoro okres miałam 2 października to 2 października jest pierwszym dniem cyklu czy dopiero 3 października jest pierwszym? Bo zauważyłam, że suwaczek ciążowy ciąże liczy że 3 października to był pierwszy dzień. Jak to w końcu jest?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny więc tak, wygląda wszystko ok [emoji2] ale mój syn nie chciał współpracować, lekarz zobaczył serduszko i kręgosłup a na resztę mam przyjść 7 marca bo w żaden sposób nie mógł go zmusić do obkręcenia się. Jak już się obudził to schował głowę w klatkę piersiową i nie było do niego dojścia [emoji2] Mam przed następnym USG zjeść coś słodkiego [emoji4] przesyłam Wam zdjęcie ślicznego kręgosłupa [emoji2] (to miała być twarz) [emoji2]
1519836087-a226f8842232360c-aaaaaa.jpeg

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
O jaki upraciuszek :) Za to mamusiu zobaczyłaś dokładnie plecki :D Powodzenia i współpracy maluszka na kolejnej wizycie :) Super, że wszystko dobrze :)

Takie jak na pierwszym zdjęciu często są w Pepco po 5zł w promocji :)

Oglądałam teraz "Na sygnale" i był porod. Jestem coraz bardziej przerażona.. boje się, że nie wytrzymam tych kilkunastu godzinnych boli, że zrobię coś źle..
Oj tam, na tych wszystkich filmach mocno koloryzują porody. Nie ma co się bać, na pewno każda z nas da radę :) Nie ma innego wyjścia :) Poproś zawczasu o znieczulenie, koleżanka rodziła dwa razy i mówiła, że bez porównania, podczas porodu ze znieczuleniem miała siłę się nawet śmiać, aż mąż i pielęgniarki zastanawiały się czy ona przyszła rodzić czy co :D Ja mam zamiar prosić o zewnątrzoponowe.

W końcu zrobiłam zdjęcia kosmetyczek, muszę je w końcu wrzucić i się pochwalić [emoji15] nim się "rozejdą" [emoji23]

Jeszcze rogi nie powyciągane itd. ;)
e56d20f9304a6c1ec6e02de87c0a4653.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale cudne :szok::)

Dzien Dobry! ja tez juz nie śpię.

@_agnieszka_ @Agatka29 powodzenia na wizytach!!!

Co u nas sie od wczoraj dzieje, pogoda straszna zawieje i zamiecie śnieżne, zamknięte drogi, pociągi nie kursują. Autobusy miejskie od wczoraj od godziny 19 juz nie jeździły. Zamknięte wszystkie szkoły/przedszkola, większość sklepów, restauracje. Dzis po popoludniu ma sie juz poprawic, oby!
Gdzie ty mieszkasz???

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Gorzej jak będzie za późno na znieczulenie, bo za pozno się powie.. skąd mam wiedzieć kiedy mam poprosic :/

Jak cokolwiek się zaczniesz to tylko powiedz ze chcesz znieczulenie wtedy położna wie do którego momentu może podać z tego co ja pamietam do 4 cm rozwarcia mi nie zdążyli bo nie było anestezjologa w szpitalu swoją droga nienwiem jak to możliwe ...
Ale szczerze ja byłam tak zdesperowana żeby urodzić ze już mi wszystko jedno było z z nieczuleniem w takich chwilach człowiek skupia się tylko na tym żeby już mieć dziecko przy sobie

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry