reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko kinga.. strasznie mi przykro :( Jeszcze bardziej, że w sumie miałaś ostatnią @ dzień po mnie :( To jest po prostu okropne, że poronienia są takie częste i takie rzeczy.. :((
oby wszystko było dobrze, trzymam kciuki :)
Trzymaj się kochana, napisz nam koniecznie jak wrócisz do domu :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga trZymaj się;* trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Daj znać jak coś bd wiedziała

Witam
Poniedziałek;) zaraz uciekam do pracy;) miłego dnia kochane zatem

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga trzymaj się :* Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Dziewczyny coś mnie ominęło przez weekend? U mnie bez zmian, jutro wizyta [emoji7]

Mam pytanko dziewczyny. Czy Wy też nie możecie jeść dużo na raz? Ja wczoraj zjadłam niby nie jakoś bardzo dużo bo bułkę i chochle fasolowej i tak się czułam okropnie nazarta i pełna, że zwymiotowalam w toalecie 5 razy z rzędu... Jak z tym u Was?

reklama
Do góry