reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny nie moge przestac o tym myslec. W srode ise na wizyte i jak sie okaze, ze dzidzia dobrze sie rozwija to lekarz chce mi dac l4. Generalnie to dobrze, bo prace mam bardzo obciazajaca. Ale ciagle sie boje, ze pojde na to zwolnienie i szybko z niego wroce. Bardzo bym nie chciala zeby ktokolwiek wiedzial, gdyby cos sie stalo. W pierwszej ciazy pracowalam do 12tc, ale akurat bylam chwilowo na lzejszym stanowisku i jakos sie udalo. Chociaz od 16tc zaczely sie problemy i tez nie wiem czy przyczyna nie byla praca.
Nie moge przestac o tym myslex.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na l4. A jak nie chcesz by wiedzieli w pracy o ciąży to weź 80% płatne od rodzinnego. Albo psychiatry bo tego to nawet ZUS nie podważy. Jakaś depresja czy coś i nikt nie udowodni że bezpodstawne

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja narazie uciekam z forum. Jestem w szpitalu zaczelam krwawic, mam spore oddzielenie kosmowki na usg nadal widoczny tylko pecgerzyk 5+3 dzisiaj

Dziewczyny ja narazie uciekam z forum. Jestem w szpitalu zaczelam krwawic, mam spore oddzielenie kosmowki na usg nadal widoczny tylko pecgerzyk 5+3 dzisiaj
Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Dziewczyny też miewacie takie dziwne wrażenie jakby miało Wam tam coś wyciekać?Ja mam od pt takie schizy jak tylko o ciąży sie dowiedziałam i latam do toalety żeby sprawdzić a tam nic nie ma.Chyba jestem przewrażliwiona po tym jak w 1 ciąży w 5 tygodniu krwawiłam przez krwiaka.Do tego od kilku dni złapałam jakaś infekcje intymna piecze mnie i swędzi,ale tylko na zewnątrz,a jak robie siku to już wogóle jakaś masakra jak mocz tam poleci I widze,że mam te okolice zaczerwienione.Jutro dzwonie do lekarza powiem,że jestem we wczesnej ciąży,a na własna ręke nie chce nic leczyć żebym jeszcze ciąży nie zaszkodziła.Moze uda sie gdzieś mnie wcisnac jak nie na jutro to może chociaż we wtorek.

@Ewelina8989 czasami takie wrażenie. Najczęściej jak coś w domu robię to mi troche śluzu na wkładkę leci i wnikliwie sprawdzam, czy to aby napewno tylko śluz. Wiekszosc czasu czuję wilgoć ale póki co tylko w dniu planowanej @ mialam kilka kropelek bardzo bladego beżowego śluzu. A tak to tylko ten mleczny czy tam kremowy śluz się pojawia. A sprawdzam tak wnikliwie Żeby w razie czego szybko zareagować i jechać na IP. A z tą infekcją to pewnie, nie ma co czekać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jejku Kinga przykro mi strasznie. Mam nadzieje, ze jednak bedzie dobrze i syblo wrocis do mas! Trzymajcie sie tam z fasolka.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny też miewacie takie dziwne wrażenie jakby miało Wam tam coś wyciekać?Ja mam od pt takie schizy jak tylko o ciąży sie dowiedziałam i latam do toalety żeby sprawdzić a tam nic nie ma.Chyba jestem przewrażliwiona po tym jak w 1 ciąży w 5 tygodniu krwawiłam przez krwiaka.Do tego od kilku dni złapałam jakaś infekcje intymna piecze mnie i swędzi,ale tylko na zewnątrz,a jak robie siku to już wogóle jakaś masakra jak mocz tam poleci I widze,że mam te okolice zaczerwienione.Jutro dzwonie do lekarza powiem,że jestem we wczesnej ciąży,a na własna ręke nie chce nic leczyć żebym jeszcze ciąży nie zaszkodziła.Moze uda sie gdzieś mnie wcisnac jak nie na jutro to może chociaż we wtorek.

Miałam tak w poprzedniej ciąży (też miałam krwiaka) takie uczucie jak by mi coś leciało po nogach a nic nie było i nie wiem od czego to było :/

Do góry