Agatka29
Fanka BB :)
Ale i tak chyba nie unikniemy różyDokładnieale będę uparcie szukać innych kolorów
A co do zabawek i innych głupot to mam nadzieję, że brat ją wyprostuje hehe
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale i tak chyba nie unikniemy różyDokładnieale będę uparcie szukać innych kolorów
A co do zabawek i innych głupot to mam nadzieję, że brat ją wyprostuje hehe
![]()
DziękujęOla tylko akt małżeństwa zanosisz [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U mnie do żłobka chodziła dziewczynka, która róż lubiła , ale ona lubiła najbardziej dinozaury [emoji16] i zawsze w szafce miała [emoji16] a jak popatrzeć na dzieci w wieku 3/4 lata (miałam taka grupę rok temu) to wszystkie dzieci lubią klocki, większość puzle, samochody a i jak dziewczynki dostawały wozek z maskotka lub lalka to i chłopcy chcieli [emoji16] tyle, że chłopcy lubili bawić się (palcami ) w strzelanki i udawali, że walcza ( wymachiwali nogami) no i bardziej lubili grać w nogęA Ty masz już synka? U mojej siostry jest starszy chłopczyk i druga była dziewczynka. Siostra szczęśliwa bo w końcu lalki, różowe ubranka itp ale nic bardziej mylnego. Klara ma prawie 4 latka i nienawidzi różowego. Jak siostra próbuje jej coś ubrać to jest płacz i histeria. Różowy i fioletowy nie przejdzie. Płacze i krzyczy, że ona tylko lubi niebieski, granatowy i szary [emoji2][emoji2] lalki leżą w pudle bo ona z Matim bawi się samochodami i pociągami [emoji2] tort na urodziny musiał być pociągiem [emoji2] charakter ma bardzo mocny [emoji2]
![]()
Ja też nie ukrywam że będę ją stoicMnie za to przeraża jak oglądam rodzinka.pl i widzę tych chłopców siedzących nosem w komputerze... I niestety tak jest bo mam siostrzeńca , który już ma 13 lat, drugi 5 a trzeci 3... I tylko jedna siostrzenicęsamochody, bob budowniczy, strażak sam itp nie są dla mnie [emoji16] dziewczynki są bliżej związane z rodzina w dorosłym zyciu... Są grzeczniejsze
a czesanie włosów, strojenie mi nie przeszkadzaja [emoji16] a etap księżniczek to tylko chwila
a szczerze powiem, że moja siostrzenica ku nieszczęściu mojej siostry nie lubi się stroić a jedyna biżuterię, która uznaje to jedne kolczyki [emoji16]
![]()
Mój ma jutro wypłatę i tez idę do h&m haha[emoji16][emoji16][emoji16]@Karla88 śliczne ciuszki dla synkaja też lubię h&m ale czekam na przelew
bo pustki na koncie buuu
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aaaa no tak !!!!Tzn on będzie jej 3 letnim wujkiem [emoji16] bo to mój brat [emoji16]
![]()
No to nasza Klara tak samo, do przedszkola dziewczynki noszą lalki a ona albo jakiś samochód albo samolot [emoji2][emoji2] w przedszkolu trochę zaczęła akceptować lalki i na Mikołaja zażyczyła sobie Barbie z basenem [emoji2][emoji2] siostra skakała z radości a Barbie po jednym dniu wróciła do pudła i tak leży [emoji2][emoji2][emoji2]U mnie do żłobka chodziła dziewczynka, która róż lubiła , ale ona lubiła najbardziej dinozaury [emoji16] i zawsze w szafce miała [emoji16] a jak popatrzeć na dzieci w wieku 3/4 lata (miałam taka grupę rok temu) to wszystkie dzieci lubią klocki, większość puzle, samochody a i jak dziewczynki dostawały wozek z maskotka lub lalka to i chłopcy chcieli [emoji16] tyle, że chłopcy lubili bawić się (palcami ) w strzelanki i udawali, że walcza ( wymachiwali nogami) no i bardziej lubili grać w nogęa dziewczynki częściej w dom
ale to i chłopcy lubili
![]()
Może i w latach dziecięcych do 5rż jest tak, że syn mamy a córka taty choć różnie się spotykałamJa też nie ukrywam że będę ją stoici mam nadzieję że będzie grzeczna ,faktycznie córki są chyba bardziej zżyte ze swoją mamą w późniejszym wieku!
Mam dwie sąsiadki siostry jedna 15 lat druga 9 i ich mama twierdzi że wolałabym wychować 5 chłopaków niż te dwa diabły, hehe
Ja zauważyłam, że dziewczynki lubią te wszystkie rzeczy z lidla i biedronki [emoji16] ale chłopcy też [emoji16] jak były smerfy to każdy miał [emoji16] ale powiem Wam, że dzieci są tak wrażliwe, że szok... Kiedyś chłopiec przyszedł pokazać jednej z opiekunek pistolet czy coś (mama była w drzwiach bo u nas zabawek się nie wnosi więc tylko pokazuje i odnosi do szafki) i jedna z opiekunek powiedziała, że ciocia nie lubi pistoletow i on smutny poszedł do mamy i zaczął płakać trochę i cały humor mu się zepsuł i mama musiała mu tłumaczyć [emoji39] a w inny dzień też coś takiego przyniósł i akurat ja byłam przy drzwiach i mówię, że piękna zabawka a on zachwycony do mamy powiedział "widzisz cioci Jusynce się podoba " [emoji16]No to nasza Klara tak samo, do przedszkola dziewczynki noszą lalki a ona albo jakiś samochód albo samolot [emoji2][emoji2] w przedszkolu trochę zaczęła akceptować lalki i na Mikołaja zażyczyła sobie Barbie z basenem [emoji2][emoji2] siostra skakała z radości a Barbie po jednym dniu wróciła do pudła i tak leży [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Dziś może pojedziemy poszukać butów dla mnie do sukienkiZastanawiam się czy kupić jakieś w neutralnym kolorze beżu czy postawić na zupełnie inny kolor. Przy okazji obejrzymy obrączki
![]()