reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jola przyszła ci już paczka z Hm ??
Mi właśnie doszła przepiękne rzeczy cieszę się ze brałam 56 rozmiary bo wcale nie są takie małe
Body białe na ramiączkach są w trójpaku
1519806474-e5f982c9853572fd-aaaaaa.jpeg
1519806478-945be172c93719d1-aaaaaa.jpeg
1519806482-266851c4c583001b-aaaaaa.jpeg
1519806486-66abdc49d2e7b4f5-aaaaaa.jpeg
1519806491-aa38c39f54f7b18c-aaaaaa.jpeg
1519806498-358017aa926c244e-aaaaaa.jpeg
1519806503-a6124329a929c625-aaaaaa.jpeg
1519806506-d41cfd201b971504-aaaaaa.jpeg
hicior rozmiar 68 na Mikołaja a to takie duże jest [emoji23] za 11,90
Jakościowo super polecam

16udyx8di9hvrs5t.png
super :) dlugo czekalas na paczke ? to ja tez chyba 56 zamowie bo przewaznie mam 68 i 62 ;D

reklama
Mój ojciec też ze swoją nowa kobieta zdecydował się jak już 50 na karku miał i mam brata ,który ma 3lata [emoji39] (nie znam bo z ojcem nie utrzymuje kontaktu) a siostry mam przed 40 [emoji16] ale to z poprzedniego związku mamy (moja mama jest starsza od mojego ojca 7 lat) ale z siostrami się wychowywalam [emoji16] jedem jedynym dzieckiem swoich rodziców a rodzeństwa mam 4 [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli niedługo urodzisz ciocie dla swojego brata 3 latka ;)

A ja bym chciała same dziewczynki [emoji16][emoji16] ale wiem, że mój by chciał więc uciesze się też jak spełni się jego marzenie następnym razem

f2w39n7303c24ozn.png
Mnie dziewczynki przerażają. Kuzynka mojego syna ma 4 lata i fioła na punkcie księżniczek. Chce ubierać się tylko w różowe i błyszczące ubrania, non stop nosi po domu jakieś dziwne szmaty, korale, korony. I jak widzę jej zabawki to aż mam dreszcze. Mam nadzieję, że jak mi się płeć nie zmieni to moja córka będzie jednak inna... :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mnie dziewczynki przerażają. Kuzynka mojego syna ma 4 lata i fioła na punkcie księżniczek. Chce ubierać się tylko w różowe i błyszczące ubrania, non stop nosi po domu jakieś dziwne szmaty, korale, korony. I jak widzę jej zabawki to aż mam dreszcze. Mam nadzieję, że jak mi się płeć nie zmieni to moja córka będzie jednak inna... :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
A najgorsze jest że w sklepach też same róże i mało rzeczy takich w innych kolorach nic tylko róż i odcień różu :D

A ja zawsze sobie myślałam że na starość jak zrobię wigilię czy inne imprezki rodzinne to fajnie będziec taka gromadka ! I odwiedzić będzie miał kto ;) ja mam siostrę ! I jesteśmy strasznie zżyte ,a mój W ma siostrę i brata i też są bardzo za sobą ,mniejszy kontakt na z siostrą ale to z winy szfagra ! Ale rodzeństwo jest fajnie
Ja mam 3 siostry i brata i rodzeństwo to jest najlepsze co może być właśnie jak się zjedziemy na wigilię czy niedziele jest super <3 ja mam 24 lata to jest moja druga ciaza rok po roku ale pierwsza córeczkę straciłam w 37 tygodniu i napewno chcemy miec jeszcze jedno dziecko żeby mała miała rodzeństwo ale to dopiero za jakieś 4 lata bo teraz bym chyba nie zniosła kolejnej ciąży ten stres ból leki zastrzyki musze odpocząć :)

Co do rodzeństwa to my tez jesteśmy bardzo z siostra zżyte, moj ma brata i jeden za drugim w ogień by wskoczył.
Dlatego oboje bardzo chcemy zeby nasze dziecko nie wychowywało sie samotnie. W dodatku nie mamy tu żadnej rodziny takze niestety kontakty z dziadkami/ciotkami/wujkami nie beda takie częste :(

@Karla88 slicznosci !!! Jeszcze tydzień i może poznamy płeć to wtedy zaczne zakupy :biggrin2:

Dziewczyny a jak to jest w pracy po ślubie, zgłaszam ten fakt w kadrach i muszę jakieś papiery donieść czy jak?

reklama

p19uqqmzxqi22hcj.png
A Ty masz już synka? U mojej siostry jest starszy chłopczyk i druga była dziewczynka. Siostra szczęśliwa bo w końcu lalki, różowe ubranka itp ale nic bardziej mylnego. Klara ma prawie 4 latka i nienawidzi różowego. Jak siostra próbuje jej coś ubrać to jest płacz i histeria. Różowy i fioletowy nie przejdzie. Płacze i krzyczy, że ona tylko lubi niebieski, granatowy i szary [emoji2][emoji2] lalki leżą w pudle bo ona z Matim bawi się samochodami i pociągami [emoji2] tort na urodziny musiał być pociągiem [emoji2] charakter ma bardzo mocny [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry