Jola92
Fanka BB :)
U Nas to samo. Powstal arkusz w exellu. Wszystko tam skrupulatnie notowaliśmy. I nagle nasze oszczędności zaczęły rosnąc w zastraszająco szybkim tempie. Patrzylismy tam z miesiąca na miesiac i byliśmy w pozytywnym szoku. Gdy powstała decyzja o ciaży to dopowiednią cześc oszczędnosci przelalismy na inne konto, takie wyprawkowe i nie żałowaliśmy. Ale oboje jestesmy tak w tym naszym dziecku zakochani że tamto konto topnieje tak szybko że az strach a jeszcze pół rzeczy brakujeZnam to. Nas kasa też się nie trzymała. Szok był ze człowiek niby dobrze zarabia a suma summarum kasy nie widać. I zabrałam sie za domowy budżet. Troszke czasu mi to na początku zabieralo. Mam w Excelu arkusz. Notuje każdy paragon, każdy rachunek, wieksze wydatki planuję do przodu. Dzieki temu juz po 2 miesiącach wiedzielismy na co trwonimy pieniądze, co jest nam zbędne. I okazalo sie że te pieniądze rzeczywiście są. I powiem Ci że lepiej mi teraz. Bo zawsze zostaje zapas i jeśli cos nagle wypadanie to nie będę musiala rwac wlosow z głowy skąd kasę mieć.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KOchana koleżanko proszę pamiętać że idziemy łeb w łeb więc wrócisz nie dosć że ze wspaniałymi informacjami to uważaj bo jeszcze wózek do domu przytachaszWitam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Zamawiałam późnym wieczorem w niedzielę. Dzis w nocy przyszedł mi sms że paczka nadana, Na track&trace pokazuje że jest w transporcie. Już nie mogę sie doczekaćJola przyszła ci już paczka z Hm ??
Mi właśnie doszła przepiękne rzeczy cieszę się ze brałam 56 rozmiary bo wcale nie są takie małe
Body białe na ramiączkach są w trójpaku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hicior rozmiar 68 na Mikołaja a to takie duże jest [emoji23] za 11,90![]()
Jakościowo super polecam
![]()
Po tych wczorajszych połówkowych miałam sielankowe sny
Jeszcze wczoraj wieczorem mi się udało kupić w przedsprzedaży bilet na Rolling Stones dla Łukasza. Czekam aż przyjdzie, ładnie mu wręcze i powiem, że ma iść i koniec
Ostatnia edycja: