reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) gratuluję wczorajszych udanych wizyt i poznania płci :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mnie dziewczynki przerażają. Kuzynka mojego syna ma 4 lata i fioła na punkcie księżniczek. Chce ubierać się tylko w różowe i błyszczące ubrania, non stop nosi po domu jakieś dziwne szmaty, korale, korony. I jak widzę jej zabawki to aż mam dreszcze. Mam nadzieję, że jak mi się płeć nie zmieni to moja córka będzie jednak inna... :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mnie za to przeraża jak oglądam rodzinka.pl i widzę tych chłopców siedzących nosem w komputerze... I niestety tak jest bo mam siostrzeńca , który już ma 13 lat, drugi 5 a trzeci 3... I tylko jedna siostrzenicę :) samochody, bob budowniczy, strażak sam itp nie są dla mnie [emoji16] dziewczynki są bliżej związane z rodzina w dorosłym zyciu... Są grzeczniejsze :) a czesanie włosów, strojenie mi nie przeszkadzaja [emoji16] a etap księżniczek to tylko chwila :) a szczerze powiem, że moja siostrzenica ku nieszczęściu mojej siostry nie lubi się stroić a jedyna biżuterię, która uznaje to jedne kolczyki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A najgorsze jest że w sklepach też same róże i mało rzeczy takich w innych kolorach nic tylko róż i odcień różu :D
A ja lubię róż [emoji16] i biele, bordo, granaty, koronki, małe torebki [emoji16] jak nic córka dla mnie to strzał w 10 [emoji16] i im dalej jestem w ciąży tym bardziej się o tym przekonuje [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Też tak mówiłam, ale zmieniłam zdanie niedawno zmieniłam zdanie i tym sposobem po 8 latach będzie 2 :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

wlasnie z doswiadczenia moge cos napisac do 6 lat bylo super i wogole nie planowalam drugiego dziecka marcelina mega samodzielna do szkoly poszla jako 6-latka, przyszdl weekend marceina si pakowala do babci my sami praktycznie nie oczuwalam ze mamy dziecko potem zaczal sie okres ze siedziala sama nie miala sie z kim bawic, troche zaczela byc egoistka i zauwazylismy syndrom jedynaka ..
a potem zaczelam sie zastanawiac jak corka bedzie miec 18-20 lat wyjdzie z domu my sami jak nas zabraknie kogo bedzie miec?? zostanie zupelnie sama bez rodziny bo ja mam malutką rodzinke rodzicow i brata tylko ... na kuzynostwo nie oszukujmy sie ale w doroslym zyciu nie ma co liczyc
dlatego zdecydowalismy sie na drugie dziecko

super :) dlugo czekalas na paczke ? to ja tez chyba 56 zamowie bo przewaznie mam 68 i 62 ;D

56 z hm nie sa malutkie i spokojnie do 62 beda dobre ja wiekszosc mam 56-62 reszte bede kupowac na biezaco a zamawialm w nd a dzis przyszla paczka

Mnie za to przeraża jak oglądam rodzinka.pl i widzę tych chłopców siedzących nosem w komputerze... I niestety tak jest bo mam siostrzeńca , który już ma 13 lat, drugi 5 a trzeci 3... I tylko jedna siostrzenicę :) samochody, bob budowniczy, strażak sam itp nie są dla mnie [emoji16] dziewczynki są bliżej związane z rodzina w dorosłym zyciu... Są grzeczniejsze :) a czesanie włosów, strojenie mi nie przeszkadzaja [emoji16] a etap księżniczek to tylko chwila :) a szczerze powiem, że moja siostrzenica ku nieszczęściu mojej siostry nie lubi się stroić a jedyna biżuterię, która uznaje to jedne kolczyki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Niestety z tym komputerem to teraz każda płeć ;) Mój syn komputera nie używa, ale ma tablet, a to przyciąga dzieci niezależnie od płci. Co do grzeczności to też różnie z tym bywa bo u syna w klasie jest 16 chłopców i 8 dziewczyn i z dziewczynami jest największy problem. Biją się między sobą, biją chłopców i czują się bezkarne bo chlopcy im nie oddają.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry