reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja córka gra wlasnie w taki sposób ze swoim kuzynem w minicrafta
No, ale jednak dziewczynki rzadziej niż chłopcy :) i sam fakt, że gra z kuzynem a nie jakaś dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha ja co z Tobą robię? Hmm nie wiem, samo się robi :D A jaki pomysł ma Twój związany ze ślubem?
Jak ma być już na kogoś to nie na mnie :p To wina mojego M, nagle wypalił, że czemu nie hajtnąć się już, zamiast po urodzeniu małego, chociaż byłam nastawiona właśnie na potem, żeby nie wyglądać, że to ślub z wpadki, ale stwierdziłam, że mam to gdzieś co kto sobie pomyśli, a że jednak połączenie ślubu z chrzcinami to średni pomysł bo byłoby to dzień po dniu to uznałam, że lepiej już :D

Mój od jakiegoś czasu ciagle mówi o ślubie i przekonuje różnymi argumentami mimo , że mieliśmy umowę że ślubu nieniebierzemy w ogóle , ostatnio nawet mówi to choćmy tutaj do urzędu i tylko w dwójkę weźmiemy ślub potem pójdziemy na jakąś kolację o tyle :D szaleniec . Zostałabym wykluczona z rodziny za takie coś :D

wlasnie z doswiadczenia moge cos napisac do 6 lat bylo super i wogole nie planowalam drugiego dziecka marcelina mega samodzielna do szkoly poszla jako 6-latka, przyszdl weekend marceina si pakowala do babci my sami praktycznie nie oczuwalam ze mamy dziecko potem zaczal sie okres ze siedziala sama nie miala sie z kim bawic, troche zaczela byc egoistka i zauwazylismy syndrom jedynaka ..
a potem zaczelam sie zastanawiac jak corka bedzie miec 18-20 lat wyjdzie z domu my sami jak nas zabraknie kogo bedzie miec?? zostanie zupelnie sama bez rodziny bo ja mam malutką rodzinke rodzicow i brata tylko ... na kuzynostwo nie oszukujmy sie ale w doroslym zyciu nie ma co liczyc
dlatego zdecydowalismy sie na drugie dziecko

56 z hm nie sa malutkie i spokojnie do 62 beda dobre ja wiekszosc mam 56-62 reszte bede kupowac na biezaco a zamawialm w nd a dzis przyszla paczka
To u mnie dość podobnie. Syn samodzielny pełna wygoda. Tylko zauważyłam właśnie syndrom jedynaka, zresztą on sam zaczął prosić o dzidzię. Dostał bzika na tym punkcie, potrafil w sklepie stać i podziwiać pudełko z pieluchami "bo tam dzidzia jest na tym pudełku". I doszliśmy do wniosku, że w sumie czemu nie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój od jakiegoś czasu ciagle mówi o ślubie i przekonuje różnymi argumentami mimo , że mieliśmy umowę że ślubu nieniebierzemy w ogóle , ostatnio nawet mówi to choćmy tutaj do urzędu i tylko w dwójkę weźmiemy ślub potem pójdziemy na jakąś kolację o tyle :D szaleniec . Zostałabym wykluczona z rodziny za takie coś :D
Fajnie, że dużo o tym mówi, mój to przeciwnie, tylko rzucił temat a ja pociągnęłam już dalej :p I co skusisz się ? :D

Moja córka to typowa chlopaciara. Nie bawi się lalkamo, kucykami itp. Gra w minecrafta, uwielbia lego (ale nie te zaestawy dla dziewczynek), kocha dinozaury i ma ogromna wiedzę na ich temat. Nie chodzi na tańce tylko na piłkę nożną i judo. I nienawidzi spodniczek i koloru rozowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No, ale jednak dziewczynki rzadziej niż chłopcy :) i sam fakt, że gra z kuzynem a nie jakaś dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png
Bo ona się duzo z chłopakami bawi. A z tego co obserwuje w tej chwili to dziewczynki potrafią siedzieć na tablecie w tym samym stopniu co chłopacy niestety☺️ a moja corka jest bardzo dziewczęca taka typowo różowa Książniczka ☺️

Moja córka to typowa chlopaciara. Nie bawi się lalkamo, kucykami itp. Gra w minecrafta, uwielbia lego (ale nie te zaestawy dla dziewczynek), kocha dinozaury i ma ogromna wiedzę na ich temat. Nie chodzi na tańce tylko na piłkę nożną i judo. I nienawidzi spodniczek i koloru rozowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To moja odwrotnosc☺️ chociaż w minecrafta też gra☺️

reklama
Jak w filmie "kogiel mogiel" by było : "ojciec mnie znowu wyklął" :D

Do góry